mirolek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 powstała/powstaje limitowana seria zestawów- ze skrzydłami PROFILOWYMI! Nareszcie .... w tym bardzo udanym zestawie najbardziej raziły mnie płaskie płaty. To krok w dobrą stronę, tylko pytanie o ile zmieni się cena zestawu? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 w serii testowej - cena zostanie bez zmian... wydrukowałem parę "łaciatych", 3 sztuki BIAŁE z nadrukowanymi tylko blachami oraz kilka w wersji Kubusie i Olsztyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 łaciaty jest po prostu piękny 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 osz ty Marek!! Łobuzie!! Jeszcze dobre się nie wytarłem po 5705, a ty tu walisz taką armatę? swoją drogą ten mój An toś nie chce latać chyba, zepsuł mi dwa serwa zaraz po tym jak je wsadziłem do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 et voila! pierwszy z zapowiadanej serii: An2 z przestrzennymi skrzydłami w wykonaniu Wojtka z Libiąża link do klubowej galerii Wojtka: http://picasaweb.google.com/1marekR/An2Wojtek?feat=directlink trzymam kciuki za oblot! PS. informacyjnie: kończę kompletować kilkanaście zestawów Antka z przestrzennymi skrzydłami taka limitowana edycja wersje: -5705 "łaciaty" -Kubuś -Olsztyn 2000 -biały no name(tylko podziały blach) - będziecie mogli nanieść własny schemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Teraz to już mini makieta Bardzo ładnie wygląda :pom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 kiedyś o tym pisałem - ale po roku zadziałało: kończę zamykać partię kilkunastu An-tków "łaciatych" co myślicie o pomyśle żeby dorzucić małe co nieco do ceny, ja dołożę drugie tyle od siebie i włączamy certyfikat z fragmentem poszycia tego właśnie egzemplarza do zestawu a dodatkowo wesprzemy remont zabytku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam Kolegów, chętnie się przyłaczę do tej akcji. Marku, jakieś propozycje szczegółowe... Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz12 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Marku czy któryś z twoich antków nie latał w kamieniołomie w kozach.A jeżeli chodzi o akcje remontu AN-2 to chętnie przyłącze się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Kozy to moje ulubione miejsce w okolicy przepiękny krajobraz o którym prawie nikt nie wie w końcu udało mi sie złożyć do kupy zestawy An-tków w wersji z profilowymi skrzydłami. do wyboru 4 opcje malowań: łącznei z kilkoma sztukami "białymi" które mają naniesione linie podziału blach, nity etc seria jest limitowana:) więc jeśli ktoś ma ochotę podłubać przez jesień przy jakimś modeliku - to polecam go uwadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 przeskładałem stare filmiki i wyszło coś takiego: to ostatnie sztuki antków - wiec jeśli ktoś ma ochotę to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Fajnie lata, bardzo lubię antka i twój też bardzo mi się podoba! Tylko zastanawia mnie jedno czy antki tak zadzierają do góry przód, bo na twoich filmikach widać jakby cały czas antek zadzierał do góry co niebyt fajnie wygląda...czy to tylko złudzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 to były filmiki z wersjami "płaskoskrzydłowymi" wersje profilowe - te które teraz powstały będa latać jeszcze fajniej ilość niestety zestawów ogranizczona - i patrząc na ilosć wpompowanej w nie pracy - nieszybko pojawi się nowa seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Witam, Wlsnie jestem na koncowym etapie montazu Antosia i mam pytanie dot mocowania popychaczy lotek. Widzialem na kilku zdjeciach ze mocowane sa na lotkach stosunkowo blisko kadluba, mam jednak wraznie ze w ten sposob przy dlugosci lotki przez cale skrzydlo bedzie to dosc wiotkie rozwiazanie i lotka nie bedzie wychylala sie rownomiernie. Z drugiej strony z racji centralnego mocowania serwa odleglosc popychaczy wzgledem kadluba chyba nie powinna byc zbyt duza? Bede wdzieczny za wskazowki jak to rozwiazac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 w moim antku cięgna są na środku mniej więcej lotki, a sam popychacz metodą prób i błędów wyginałem tak, aby dawał jak najlepszy skok lotki. zabawy co bez liku ale efekt zadowalający. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam! Radek mam dźwigienkę zamocowaną blisko kadłuba i lotka tak jak piszesz nie wychyla sie równomiernie na całej długośći skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A jak to wplywa na sterownosc modelu ? Jest sens kombinowac czy zrobic tak jak ty czyli blisko kadluba? EDIT: w moim antku cięgna są na środku mniej więcej lotki, a sam popychacz metodą prób i błędów wyginałem tak, aby dawał jak najlepszy skok lotki. zabawy co bez liku ale efekt zadowalający. pozdrawiam A moglbys pokazac fotki jak to wyglada u Ciebie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 uch. z miłą chęcią ale najpierw musze prznieść model z garażu, a to może zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rkajor Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Moje lotki ruszaja sie tak http://picasaweb.google.com/rkajor/AntekAntonowicz#5562436934193087330 Co myslicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie wychylają się jednakowo jedna bardziej druga mniej będziesz błądzic modelem po niebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.