VJ_Adams Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jesli wam chodzi o takie fajne efekty ti poczytajcie o HDR`e np: A teraz pokaze wam moje fotki... Pierunek Takie tam niebo a Fotki robione nikonem d200. http://www.youtube.com/watch?v=EHVmuRSTEjU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobra Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Piorunek niezły! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Tak, wiem dziadostwo... Robione z komórki dziś rano, a mam tylko jakieś darmowe badziewie zastępujące zwykłego paint brusha. Wspólny tytuł galerii - "Westchnienie Szybownika". :devil: To ta sama chmurka.. PS - W Google Earth nałożyłem na siebie azymuty. Wychodzi mi, że ten piękny komin jest nad Dworcem Wschodnim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Szukałem u siebie chmur ale nie ma Za bardzo się zmywają z niebem. Ale za to znalazłem coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Chmury trochę bardziej dla nas przystępne a wręcz aż wyśnione i wyczekiwane Ptaki w kominie Piękna szybowcowa pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak wyglądało to u mnie dzisiaj o 16 ... Niestety aparat nie łapie ostrości tak wysoko jak oko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 U mnie z miesiąc temu powiedzmy pojawiła się taka trąbka: http://img523.imageshack.us/img523/6923/kontrastowo.jpg widok z okna. Lekko podwyższyłem kontrast w irfanie, bowiem inaczej prawie nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 Diakon, Kurcze, :shock: ale funnel cloud ci się trafił (fuunel cloud to nie do końca rozwinięty lej trąby powietrzenej który nie dotyka ziemi). Pogratylować fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Usunąłem parę fotek, bo były słabe - odzyskuję miejsce w albumie na nowe zdjęcia :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dzisiaj: Zawsze chciałem to napisać: sorry za jakość, ale cykałem komórką ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 no to i ja dorzucę swoje trzy grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Tak sobie pstryknąłem, IMO całkiem ładne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Patryk, a gdzie ty znalazłeś takie duże lustro? :twisted: I do tego jak ładnie oprawiony tak naturalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Patryk, a gdzie ty znalazłeś takie duże lustro? :twisted: I do tego jak ładnie oprawiony tak naturalnie. Popatrz skąd Patryk jest. A potem maps.google.com i wiesz gdzie takie duże lustro montują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No to może i ja coś dodam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KYK Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Odświerze ten ciekawy temat. zachod słońca po deszczu atomówka Obłoki srebrzyste dzień niepodległości halo wokół słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.