Łukasz K. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam!Czy ktoś wie kiedy będzie piknik modelarski w Kraśniku?.I czy będzie można przynieśc cos innego niz rc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Piknik będzie 15-16 sierpnia 2009 roku;) Można przynieść;p cokolwiek rozumiesz pod pojęciem innego niz RC:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 I czy będzie można przynieśc cos innego niz rc? Tak- kanapki. Zmiana terminu Mitingu w Kraśniku na 2009.08.15-16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 dzieki ;)mam babcie w krasniku i na 100 % przyjde moze jakiegos elektryka wezme sie zobaczy..chociaz z depronem miedzy 3 metrowe spalinowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nie ma znaczenia czy będzie to 3 metrowa extra czy depronek;) Pamiętaj jedynie żeby zgłosić się do kontroli lotów i zostawić nadajnik w depozycie żeby później nie było nieprzyjemnych niespodzianek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, wlasnie jestem na ukonczeniu mojego pierwszego modelu RWD5 , i mam pytanko czy jakbym pojawil sie z takim "golym" nie pomalowanym RWD na pikniku to czy moglbym liczyc na czyjas pomoc w poprawym wyregulowaniu modelu i oblocie ? Ciezko mi znalesc kogos w moich okolicach, co pojade na lotnisko w Turbi to cisza jak makiem zasial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Napewno się znajdą osoby chętne do pomocy tylko w jakim mode latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jako,że pozostało już tylko dwa tygodnie: Serdecznie zapraszamy na XI. Miting modelarski w Kraśniku, który odbędzie się w dniach 15-16 Sierpnia 2009 roku od godzin porannych na lotnisku modelarskim K.KM "PA-LO-OK" na Pasiece. W programie przewidziano pokazy modeli latających sterowanych radiem, szybowców, motoszybowców, makiet oraz modeli na uwięzi. Modele samochodów RC, loty paralotniowe, motolotniowe. W spotkaniu uczestniczyć może każdy, kto posiada lub nie model latający. Tegoroczną atrakcją będzie zlot Wilg produkcji firmy ARTEX. Dojazd od głównej drogi będzie oznakowany. Wspołrzędne geograficzne lotniska: 22°13'41.26" E 50°54'33.33" N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Postaram się przyjechać z małą Katanką 1,12m, co do lotów to sie zobaczy jek będzie z reglerem.Jak dojdzie do mnie to polatam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryykk Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja wezme Extre ale niestety nie będę latać :x Aparatury nie mam , tzn mam ale za słabą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ja też będę z Hubertem na 2 dni pod namiot jeśli można i wezmę deltę i jakiegoś deproniaka zo zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jak zdążę to wezmę tego, no, co za skrzydło się rzuca, no... DE EL GIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wybieram się z Ultimatem i małym Yaczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam mam pytanie.Bo,mam edge 540 i mam tez futaba t6 2.4 ghz.Jak by ktos mial 2 odbiorniki to nie pozyvczyl by mi na jeden lot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Piknik już za tydzień więc dziś odbyły się loty treningowe , a w wolnym tłumaczeniu polataliśmy sobie razem trochę mniej oficjalnie. Byli piloci ,modele ale i widowni nie zabrakło: Wiadomo Darek szaleje, robi zadymę. A potem musi trochę powisieć , dym z trawy wywiać, sianko z pasów uprzątnąć, robaczki dotlenić. Zresztą nie tylko Darek zajmował się porządkowaniem płyty lotniska. Została wezwana kosiarka ,wiadomo trawka musi być równa. A mi też fotkę zrobili , z tym wielkim brzuchem świetnie mogłem uwałować trawę. Po tych zabiegach lotnisko jest równiutkie jak.... , równe i tyle. A my sobie wybornie polataliśmy i pewnie jutro (dziś ) zrobimy to jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMarkov Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Moglby ktos napisac jak bedzie wygladal plan pikniku ? Co w sobote a co w niedziele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W sobotę: latanie, latanie, latanie, nocna wymiana doświadczeń przy grilu. W niedziele: latanie, latanie, wręczenie wyróżnień, pucharów, latanie, latanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, Otrzymaliśmy od Tomka zaproszenie, więc dziękujemy i oczywiście będziemy na pikniku z naszym sklepem www.eF3m.pl. Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 jeszcze raz z tym odbiornikiem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W niedziele odbyła się druga część treningu przed mitingiem. Łukasz powisiał trochę Ultimatem załapał się na lewe powietrze i nie swój model) ,film zaraz wrzucę w wątku Ultimata. Ja też powisiałem Ultimatem ,ale jakieś 10m wyżej. :devil: A potem trenowaliśmy p... głupot przy ognisku do 23.00 Niestety skowyt nadchodzącego poniedziałku wyrwał nas z błogiej rozkoszy palenia kiełbasy w ogniu i kurczaka w węglowych bobkach zwanych brykietem. Pora było rozjechać się do domostw. W piątek już w firmie zgłoszony urlop , pakowanie maneli i na 13-14 do Kranika. Szykuje się długie latanie , lanie wody ...., oj coś tam zawsze będzie się działo. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.