Łukasz K. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam!Czy ktoś wie kiedy będzie piknik modelarski w Kraśniku?.I czy będzie można przynieśc cos innego niz rc?
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Piknik będzie 15-16 sierpnia 2009 roku;) Można przynieść;p cokolwiek rozumiesz pod pojęciem innego niz RC:p
alchemique Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 I czy będzie można przynieśc cos innego niz rc? Tak- kanapki. Zmiana terminu Mitingu w Kraśniku na 2009.08.15-16.
Łukasz K. Opublikowano 26 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2009 dzieki ;)mam babcie w krasniku i na 100 % przyjde moze jakiegos elektryka wezme sie zobaczy..chociaz z depronem miedzy 3 metrowe spalinowy...
rabbitlkr Opublikowano 26 Czerwca 2009 Opublikowano 26 Czerwca 2009 Nie ma znaczenia czy będzie to 3 metrowa extra czy depronek;) Pamiętaj jedynie żeby zgłosić się do kontroli lotów i zostawić nadajnik w depozycie żeby później nie było nieprzyjemnych niespodzianek.
ToMarkov Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, wlasnie jestem na ukonczeniu mojego pierwszego modelu RWD5 , i mam pytanko czy jakbym pojawil sie z takim "golym" nie pomalowanym RWD na pikniku to czy moglbym liczyc na czyjas pomoc w poprawym wyregulowaniu modelu i oblocie ? Ciezko mi znalesc kogos w moich okolicach, co pojade na lotnisko w Turbi to cisza jak makiem zasial.
Patryykk Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Napewno się znajdą osoby chętne do pomocy tylko w jakim mode latasz?
rabbitlkr Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jako,że pozostało już tylko dwa tygodnie: Serdecznie zapraszamy na XI. Miting modelarski w Kraśniku, który odbędzie się w dniach 15-16 Sierpnia 2009 roku od godzin porannych na lotnisku modelarskim K.KM "PA-LO-OK" na Pasiece. W programie przewidziano pokazy modeli latających sterowanych radiem, szybowców, motoszybowców, makiet oraz modeli na uwięzi. Modele samochodów RC, loty paralotniowe, motolotniowe. W spotkaniu uczestniczyć może każdy, kto posiada lub nie model latający. Tegoroczną atrakcją będzie zlot Wilg produkcji firmy ARTEX. Dojazd od głównej drogi będzie oznakowany. Wspołrzędne geograficzne lotniska: 22°13'41.26" E 50°54'33.33" N
Gość slawekmod Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Postaram się przyjechać z małą Katanką 1,12m, co do lotów to sie zobaczy jek będzie z reglerem.Jak dojdzie do mnie to polatam.
Patryykk Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja wezme Extre ale niestety nie będę latać :x Aparatury nie mam , tzn mam ale za słabą....
baczek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 ja też będę z Hubertem na 2 dni pod namiot jeśli można i wezmę deltę i jakiegoś deproniaka zo zobaczenia
Pawel_W Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Jak zdążę to wezmę tego, no, co za skrzydło się rzuca, no... DE EL GIE
Tomek Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Wybieram się z Ultimatem i małym Yaczkiem
Łukasz K. Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam mam pytanie.Bo,mam edge 540 i mam tez futaba t6 2.4 ghz.Jak by ktos mial 2 odbiorniki to nie pozyvczyl by mi na jeden lot ?
Tomek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Piknik już za tydzień więc dziś odbyły się loty treningowe , a w wolnym tłumaczeniu polataliśmy sobie razem trochę mniej oficjalnie. Byli piloci ,modele ale i widowni nie zabrakło: Wiadomo Darek szaleje, robi zadymę. A potem musi trochę powisieć , dym z trawy wywiać, sianko z pasów uprzątnąć, robaczki dotlenić. Zresztą nie tylko Darek zajmował się porządkowaniem płyty lotniska. Została wezwana kosiarka ,wiadomo trawka musi być równa. A mi też fotkę zrobili , z tym wielkim brzuchem świetnie mogłem uwałować trawę. Po tych zabiegach lotnisko jest równiutkie jak.... , równe i tyle. A my sobie wybornie polataliśmy i pewnie jutro (dziś ) zrobimy to jeszcze raz.
ToMarkov Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Moglby ktos napisac jak bedzie wygladal plan pikniku ? Co w sobote a co w niedziele ?
rabbitlkr Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W sobotę: latanie, latanie, latanie, nocna wymiana doświadczeń przy grilu. W niedziele: latanie, latanie, wręczenie wyróżnień, pucharów, latanie, latanie.
jakubk Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, Otrzymaliśmy od Tomka zaproszenie, więc dziękujemy i oczywiście będziemy na pikniku z naszym sklepem www.eF3m.pl. Zapraszamy do odwiedzenia naszego stoiska.
Łukasz K. Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 jeszcze raz z tym odbiornikiem ;D
Tomek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W niedziele odbyła się druga część treningu przed mitingiem. Łukasz powisiał trochę Ultimatem załapał się na lewe powietrze i nie swój model) ,film zaraz wrzucę w wątku Ultimata. Ja też powisiałem Ultimatem ,ale jakieś 10m wyżej. :devil: A potem trenowaliśmy p... głupot przy ognisku do 23.00 Niestety skowyt nadchodzącego poniedziałku wyrwał nas z błogiej rozkoszy palenia kiełbasy w ogniu i kurczaka w węglowych bobkach zwanych brykietem. Pora było rozjechać się do domostw. W piątek już w firmie zgłoszony urlop , pakowanie maneli i na 13-14 do Kranika. Szykuje się długie latanie , lanie wody ...., oj coś tam zawsze będzie się działo. :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.