Skocz do zawartości

folia z Hobbycity

robraf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, gdzies temat widzialem, ale niemoge go znaleźć, wiec zakladam nowy. moze komus się przyda

co sądzicie o folii z HC? chce zakupic jedną rolke białej i jedną czerwonej lub niebieskiej.

czy kolory sie trzymaja tzn nie zlaza? jaka jakosc kleju? dobrze trzyma sie podloza?

Moze ktyos akurat uzywal tych kolorów co podalem

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

okazalo sie ze wysylka takiej rolki to" jedyne" 37$ wiec odpuscilem

wyjdzie drozej niz u nas

jakie sklepy jeszcze maja tania folie i wysylke jej do polski?

Opublikowano
okazalo sie ze wysylka takiej rolki to" jedyne" 37$ wiec odpuscilem

wyjdzie drozej niz u nas

jakie sklepy jeszcze maja tania folie i wysylke jej do polski?

Nikt nie wyśle takiej folii złożonej w kostkę, więc trzeba zapłacić za tubę i niewymiarową przesyłkę. Opłaca się przy kilku rolkach, bo tuba jest liczona tylko raz. Na pewno ktoś z Twoich znajomych będzie potrzebował rolki takiej czy innej.
Opublikowano

wlasnie potrzebowali folii ale sie rozmyslili a chcialem zamawiac 2 rolki

poszukam na e-bayu moze czy cos

potrzebuje taniego białego i czerwonego koloru

p.s. jeśli ktos dobrze zna angielski to moglby mi powiedziec ile tej folii jest w tej rolce? http://cgi.ebay.com/RC-Model-Airplane-Tissue-Covering-Coverlite-RED_W0QQitemZ220336302983QQcmdZViewItemQQptZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item334d112b87&_trksid=p3286.m20.l1116

Opublikowano

Ja przedwczoraj zamówiłem jedną rolkę folii i troche drobiazgów. Paczka ważyła 1,5kg i zapłaciłem 22$ za przesyłkę. Jak byś brał 2 rolki folii to przesyłka kosztuje nie więcej niż 20$ z HC. Nie wiem jak Ci wyszło 37$ za przesyłkę :shock:

Opublikowano

Ja niedawno zamawiałem rurę węglową i pare drobiazgów łączne koło 1.5 kg zapakowane właśnie w taką tube, nie trafiło na cło jak z resztą żadna z moich paczek.

Opublikowano

heh sam nie wiem jakim cudem 37$ , kolega mi zamawial tzn chcial zamowic

kupie tutaj 4m bialej folii i wyniesie mnie troche drozej niz w chinach ale bede mial szybciej

Opublikowano
chyba zamówię 3 rolki, tylko boję się o to cło, bo paczka będzie duża :/

Jest ryzyko jest zabawa :devil:

że zacytuje z filmików z minikataną :D " No risk, No Fun"

• 2 tygodnie później...
Gość Anonymous
Opublikowano

Zamówiłem kilka dni temu 2 rolki folii i sporo innej drobnicy. Wysyłka około 22$. Ciekawe kiedy przyjdzie. Dam znać odnośnie jakości folii - znaczy się napiszę co Sławek o niej sądzi, ja nie z tych co na folii się znają :mrgreen:

Gość slawekmod
Opublikowano

Sam jestem ciekawy.Jak będzie ok to zamówię cały kontener.:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.