robraf Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 witam, gdzies temat widzialem, ale niemoge go znaleźć, wiec zakladam nowy. moze komus się przyda co sądzicie o folii z HC? chce zakupic jedną rolke białej i jedną czerwonej lub niebieskiej. czy kolory sie trzymaja tzn nie zlaza? jaka jakosc kleju? dobrze trzyma sie podloza? Moze ktyos akurat uzywal tych kolorów co podalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemis3 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Cześć. Kumpel kupił transparentną modena. Ogólem wszystko jest po porstu git. Nie ustepuje oracoverowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 a jaki kolor jesli mozna wiedziec? jak rzeczywiscie gites to zamawia rolke bialej i czerwnej i takie malowanie extry http://fotodj.com/wallpaper/images/Extra%20300S%20-%20Oceana%202002.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 okazalo sie ze wysylka takiej rolki to" jedyne" 37$ wiec odpuscilem wyjdzie drozej niz u nas jakie sklepy jeszcze maja tania folie i wysylke jej do polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 okazalo sie ze wysylka takiej rolki to" jedyne" 37$ wiec odpuscilem 1 rolka 14.99, 2 rolki 19.95... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 okazalo sie ze wysylka takiej rolki to" jedyne" 37$ wiec odpuscilem wyjdzie drozej niz u nas jakie sklepy jeszcze maja tania folie i wysylke jej do polski? Nikt nie wyśle takiej folii złożonej w kostkę, więc trzeba zapłacić za tubę i niewymiarową przesyłkę. Opłaca się przy kilku rolkach, bo tuba jest liczona tylko raz. Na pewno ktoś z Twoich znajomych będzie potrzebował rolki takiej czy innej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 wlasnie potrzebowali folii ale sie rozmyslili a chcialem zamawiac 2 rolki poszukam na e-bayu moze czy cos potrzebuje taniego białego i czerwonego koloru p.s. jeśli ktos dobrze zna angielski to moglby mi powiedziec ile tej folii jest w tej rolce? http://cgi.ebay.com/RC-Model-Airplane-Tissue-Covering-Coverlite-RED_W0QQitemZ220336302983QQcmdZViewItemQQptZRadio_Control_Parts_Accessories?hash=item334d112b87&_trksid=p3286.m20.l1116 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 36" x 19.5" czyli 91.44cm x 49.53cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Tu jest podane wszystko: SPECS: Length: 36" (915mm) Width: 19.5" (495mm) Weight: 1 oz/sq yd (28 g/sq m) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 czyli i tak za drogo wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek-91 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Ja przedwczoraj zamówiłem jedną rolkę folii i troche drobiazgów. Paczka ważyła 1,5kg i zapłaciłem 22$ za przesyłkę. Jak byś brał 2 rolki folii to przesyłka kosztuje nie więcej niż 20$ z HC. Nie wiem jak Ci wyszło 37$ za przesyłkę :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 jestem ciekaw czy paczka trafi na cło. Jak dojdzie to czy mógłbyś napisać coś w tej kwestii?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alansiu123 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Ja niedawno zamawiałem rurę węglową i pare drobiazgów łączne koło 1.5 kg zapakowane właśnie w taką tube, nie trafiło na cło jak z resztą żadna z moich paczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 18 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 heh sam nie wiem jakim cudem 37$ , kolega mi zamawial tzn chcial zamowic kupie tutaj 4m bialej folii i wyniesie mnie troche drozej niz w chinach ale bede mial szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 sam nie wiem jakim cudem 37$ Bo kolega chciał Ci zamówić kurierem EMS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 chyba zamówię 3 rolki, tylko boję się o to cło, bo paczka będzie duża :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 chyba zamówię 3 rolki, tylko boję się o to cło, bo paczka będzie duża :/ Jest ryzyko jest zabawa :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 chyba zamówię 3 rolki, tylko boję się o to cło, bo paczka będzie duża :/ Jest ryzyko jest zabawa :devil: że zacytuje z filmików z minikataną " No risk, No Fun" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zamówiłem kilka dni temu 2 rolki folii i sporo innej drobnicy. Wysyłka około 22$. Ciekawe kiedy przyjdzie. Dam znać odnośnie jakości folii - znaczy się napiszę co Sławek o niej sądzi, ja nie z tych co na folii się znają :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Sam jestem ciekawy.Jak będzie ok to zamówię cały kontener. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.