Abrax Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Początki zabawmy z modelarstwem. Mój pierwszy model RC i jedne z pierwszych lotów. Z pomocą 5 letniego synka w roli operatora kamery powstało coś takiego : Wiem, że muzyka była juź użyta przez jednego z kolegów do jego filmu ale bardzo mi się spodobała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 No brawo! Nareszcie w filmie pokazane jest coś więcej, niż to, że model leci. Kilka fajnych pomysłów np. z chmurami, komentarz Kuby. Brakło mi tylko lądowania lub jakiegoś innego zakończenia. Teraz to się wszystko jakoś tak nagle urywa. Obraz i muzyka. Ja bym jeszcze coś dokręcił. Ale w sumie fajne, fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanov Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Popieram opinie kolegi Podoba mi sie sposób w jaki pokazano co i jak. Dynamicznie i nowatorsko. Brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Świetny film !!!! Wielkie Brawa dla Kuby !!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrax Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 No brawo!Nareszcie w filmie pokazane jest coś więcej, niż to, że model leci. Kilka fajnych pomysłów np. z chmurami, komentarz Kuby. Brakło mi tylko lądowania lub jakiegoś innego zakończenia. Teraz to się wszystko jakoś tak nagle urywa. Obraz i muzyka. Ja bym jeszcze coś dokręcił. Ale w sumie fajne, fajne. " Dzięki! "Operator" nie zdążył nakrecić lądowań Będę musiał małżonkę zmusić do operatorki Ale spokojnie. Na jutro wydłużę trochę film. Chodzi jednak o to by nie zanudzić "widza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrax Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Świetny film !!!! Wielkie Brawa dla Kuby !!!!!!!!! Przekaźę zaraz jak tylko wróci dzisiaj z przedszkola Napewno się ucieszy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ślicznie, ostatnio widac postępy w robieniu filmow przez forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Po co się żonie narażac propozycją filmowania zabawek. Kamerka na statywie i git Wiele ujęc zrobiłeś ze statywu i pod względem filmowym są najlepsze. Chyba potrafisz wylądowac przed kamerą, możesz nawet rzucac z ręki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrax Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Święte słowa Statywu nie posiadam - ustawiałem kamerę na pudle od ASW-28. Chyba zamieszczę w końcówce filmu making of Aby sfilmować lądowanie musiałbym faktycznie miec statyw. Kamera musi byc ponad 1 m nad ziemią . Co do lądowania na punkt.. Hmmm. Magia kina. Za którymś razem napewno się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeden z niewielu filmow jakie obejrzalem od poczatku do konca - z przyjemnoscia :!: Faktycznie - brakuje zakonczenia ale moze to i dobrze - znaczy, ze bedzie ciag dalszy :jupi: Przekaz Kubie rowniez i moje gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrax Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeśli tylko uda mi sie namówić mojego operatora do dalszej współpracy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jeśli tylko uda mi sie namówić mojego operatora do dalszej współpracy ... Myślę że zasłużył na dobre lody. Naprawdę b. ciekawy filmik. Gartula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Witam Świetny film. Gratulacje dla Kuby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 No ja !!!!! Jestem pod wrażeniem !!!! Jeden z najlepszych filmów z lotów jakie widziałem !!!! Nie wiem jak inni, ale masz we mnie fana i oczekuję na kolejne ! Brawa dla operatora ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Przyłączam się z pochwałami do kolegów, naprawdę dobry montaż i operatorka. Problemem jest to że dobrze by było aby następny film był jeszcze lepszy - a to może okazać się trudne do zrobienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrax Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dziękuję wszystkim za słowa uznania To największa zachęta do dalszych prób z filmami modelarskimi. Kubie nie schodzi uśmiech z ust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Też gratuluję filmu i operatora. Swoją drogą zachęciłem się po tym filmie do dokończenia szybowca i wybrania się na tą hałdę. Rozumiem , że jest to hałda przy Wiśle na tzw Zawadach z popiołów elektrociepłowni Siekierki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrax Opublikowano 1 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Dzięki. Dokladnie tak. To jedne z niewielu miejsc w okolicach Warszawy, które przypomina góry Przeczytałem o nim własnie na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No widać, że tata ma pojęcie o robieniu filmów z kilku krótkich filmików zrobił dobrą pokazówkę gratulacje dla zespołu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiron Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 trochę z innej beczki , jakiego programu użyłeś do montażu ? bardzo ciekawe efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.