piejar Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ufff, wczoraj w końcu przyszła paczka. I tak jak przypuszczałem, jako "unregistered" nie miała numerów. Dzięki za wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemko Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja zamowilem 08.09.2009 towaru za 200$ - paczusia od wczoraj u mnie - bez cła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 moja też doszła, wysłana 10.09 ok 20.00 a dziś już u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 chce ktoś może paczkę a nie ma karty czy cuś? bo mi by się przydały ze 2 lipolki 2s 350mah... i szkoda mi równowartość pakietów na przesyłkę A tak komuś bym zamówił i by się jakoś podzieliło koszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 spoko ale ogólnie rozumiem że sklep jest w porządku i warto tak kupować? Jak dla mnie mają super zabawki nie dodostania w sklepach polskich, no chyba, że na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 ... Jak dla mnie mają super zabawki ... :twisted: No tego na tym forum bym często nie powtarzał :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 a co masz na myśli buwi777 ? że sprzedają chał czy niby ala ban za kryptoreklamę ? hehe może powiem inaczej , poszukuję mechanizmu do chowania podwozia z tym , że bardzo chciałbym aby koło oprócz chowania się miało możliwość obrotu o jakiś kąt. Może znasz jakiś sklep gdzie mogę coś takiego w przystępnej cenie? Taki mechanizm jest właśnie na tym portalu o którym trwa w tej zakładce rozmowa . Jeśli polecacie jakiś inny sklep chętnie skorzystam pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 nikt nie ma tu pretensji o linkowanie czy kryptoreklamę :rotfl: chdziło pewnie o zwrot"zabawki" :lol2: Własnie dokonywałem zakupu i wykonując kolejny krok strona nie otworzyła się :?: :!: Czy mieliście coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Mnie się zdarzało, że strony obsługi konta klienta nie działały jak należy - np. nie chciała się otworzyć historia zamówień (całych dwóch, ale zawsze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 wyświetla mi sie taki komunikat gdy kliknę oK to wychodzi błąd http 550 - czy jakoś tak. Oczywiście wszystko to po kliknęciu buttonsa warning, w ktorym to mówią o pakietach i silniczkach - to wasnie chciałem zamówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Warning jest chyba zawsze. Problem jest przy przekazywaniu warunków płatności z HC do Paypala albo z otwarciem strony PP - to właśnie strona PP powinna się otworzyć po kliknięciu OK. Fokker, Paypal Ci działa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nie wiem czy PayPal działa (czemu nie?) gdyż po kliknięciu tyego komunikatu jest jakby zerwanie łaczności. Dalej nie mogę wykonać żadnego kroku. EDIT:Sprawdziłem - loguję siebez problemu na Pay Pal. A może kłopot z dalszym krokiem na UH spowodowany jest tym, że do tej pory nie miałem zweryfikowanego konta na Pay Pal? Ostatni przelew wykonywany był 11 maja 09 ale nie do UH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piejar Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Ja w ogóle nie mam konta na PayPal a taki komunikat pojawia się zawsze. Po kliknięciu OK wprowadzałem dane karty i nigdy nie miałem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja mam to samo co Irek. Próbując przejść do kroku płacenia w PayPalu pojawia mi się taki sam komunikat w osobnym oknie i po kliknięciu OK wyskakuje błąd. Zatem, to raczej wygląda na jakiś problem po stronie sklepu i braku właściwej komunikacji z serwerem PayPala... Ciekawe ile to potrwa, bo z tego co widzę to problem istnieje już co najmniej 4 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja bez problemow zamawialem w sobote placac paypalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja bez problemow zamawialem w sobote placac paypalem. Hmmmm....dziwne :?: Właśnie zmieniłem sieć (z Ery Bluconnecta na Netię) i teraz zadziałało. Zamówienie i płatność przeszła bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Takie problemy mialem w akademiku- na przelomie roku bez problemow placilem paypalem, a potem w marcu/kwietniu juz nie moglem. Wrocilem do Gdyni i problem zniknal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1333 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam Mam takie pytanie: Czy można płacić w tym sklepie przelewem pocztowym? Bo karty nie posiadam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1229 - przeczytaj ten temat w koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam Mam takie pytanie: Czy można płacić w tym sklepie przelewem pocztowym? Bo karty nie posiadam ? Przelew pocztowy do CHIN :rotfl: :rotfl: :rotfl: A na serio - jednak trza mieć kartę ( lub ew. rodzice, znajomi, koledzy itd itp ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.