Skocz do zawartości

Rodzynek z allegro

tikicaca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jest lotnia , skrzydło jest ,,foliowe'' ,gość ma modele niby po dziadku (z miesiąc temu pisałem do niego zapytanie ,teraz widzę że jednak nie od dziadka który zajmuje się modelarstwem ale z Niemiec :rotfl: ) ,ceny do sprzedania ,,od reki'' zaczynają się od 400 zł w górę (pytałem), pisze że aukcja BCM a i tak nagminnie ten użytkownik odwołuje aukcje bo cena mu się nie podoba...

A tu kolejna okazja tanio :jupi:

http://allegro.pl/samolot-i-szybowiec-tanio-i-troche-osprzetu-i1542708460.html

Opublikowano

że niby się nie da? ;) sam nie wiedział bym pewnie jak do tego się zabrać ale era kupowania gotowców nie trwa od zawsze i pewnie można zrobić to dobrze i bezpiecznie :) PS. mam książkę pana Spundy i w tamtym czasie (lata 70 - 80-te) modelarze praktycznie wszystko wykonywali sami :)

Opublikowano

Smigłowiec stary, w tle radyjko ,które mechaniką drążków bije na głowę wszystko inne co jest na rynku , no może poza MC24. Prawdopodobnie to REX, lub CM basic. Radio posiada mnóstwo mixów realizowanych, potencjometrami, Gdy mamy kilka modeli, potrzebne są foliowe nakładki na potencjometry z zaznaczonymi ustawieniami. Dobre solidne radio, z którego można wydłubać metalową mechanikę.

Opublikowano

potrzebne są foliowe nakładki na potencjometry z zaznaczonymi ustawieniami. Dobre solidne radio, z którego można wydłubać metalową mechanikę.

fantastyczne radio :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Opublikowano

Kolego to jest radio z okresu 87-92, nie napisałem, że jest fantastyczne, jest solidne mechanicznie, nie wiem jakiego radia używasz ale rozbierz je i jakie by nie było to takiej mechaniki nie ma. To zrozumiałe, że 20 letni nadajnik nie będzie miał elektroniki i wyświetlacza jak radio dziesiejsze , ma jednak zbliżone możliwośći do wielu nadajników klasy średniej. Nie zachęcam do jego używania bo jest mocno upierdliwe, można niego pozyskać doskonałe mechaniczne komponenty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.