pacek Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 serio :?: :?: :mrgreen: to chyba fvp będziesz latał, i jakieś tankowanie w powietrzu bo na zbiorniczku 110 to jakoś tego nie widzę ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Może ma 170ml? Widzę że się zbiera siła złego na jednego, ale nie wiem czy się wyrobię z robotą na sobotę, tym bardziej że czeka mnie wizyta na dachu tego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fajny filmik, a tak wogóle to modele IWW mają kapotaż przy lądowaniu jako regułe, i to nie tylko na sniegu - na twardym lotnisku podobnie... Nie za szybki ten camel? Punkty ujemne za realizm lotu... :? Widac jednak ze własciciel - pilot hardy duchem - walka bedzie napewno ciekawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Cieniasy ze strachu nawet nie powiedzą gdzie będą latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Widzę że się zbiera siła złego na jednego a gdzie jest napisane że się na Ciebie wszyscy szykują :?: :mrgreen: Cieniasy ze strachu nawet nie powiedzą gdzie będą latać namiary na GPS podać ? Nie za szybki ten camel?E tam szybki, :mrgreen: pewnie przy N11 bedzie jak autobus, a może i nie :mrgreen: :mrgreen: no i widzę że Janka zaczyna strach ogarniać, śnieg już dawno się rozpuścił o On że będzie odsnieżać :mrgreen: ale ja Go rozumię druga porażka z rzędu ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 buhahaa! Ostatnie zdanie mnie ubawiło Arek. Ja staram się jak mogę aby machina była na weekend, jednak nie dysponuję wiecej niż 2 godzinami dziennie na robotę (wyrwanymi ze snu zresztą). Camel faktycznie jest szybszy o jakieś 10km/h od Dr1 - (może +/- 5km/h ) w każdym razie powoli się oddalał podczas ucieczki z tego co pamiętam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 w każdym razie powoli się oddalał podczas ucieczki z tego co pamiętam jak by tu powiedzieć, istnieje coś takiego jak taktyka, a to był kalsyczny przykład wciągnięcia wroga w zasadzkę pozorując ucieczkę :mrgreen: jak widać działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Fakt, ale istnieje też coś takiego jak stawianie czoła przeciwnikowi, chociaż czasem bywa to ryzykowne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.