modelpiotrek Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 naprawdę warto !! piękne widoki http://www.vimeo.com/7145867 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam Ożesz ty... orzeszku Ja też chce mieć takie plenery do latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 jakim trzeba sprzętem dysponowac aby latać na 5km ALT prawie 2000m dystans 4,2km :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Mnie najbardziej podobały się "zjazdy" z nad krawędzi, prawie do dna doliny. Prawie jak na nartach :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Trappy ma cudne miejsce do latania ;/ meloow - zwykly nadajnik 35mhz z 4m antena odbiornika - w tym przypadku. Chyba multiplex ale pewny nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 zdradzcie mi ile za taki sprzęt trzeba wydać?? chodzi mi o same FPV bo zaczyna mi się to coraz bardziej podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 1500 wiem, bo sam ciagle 'zbieram' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No Marcin to jest nas już dwóch mówisz 1500 to całkowite koszty ? oczywiście pomijając model i wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Jak chcesz kupić google to dołóż do tego jeszcze z 1300zł.. Zestaw AV - 135$ Dobra kamerka ~150$ OSD wg. uznania - dobrze mieć ale nie jest konieczne. Anteny panelowe tutaj też różnie, najtańsze ~50zł Dodatkowe pakiety do zasilania kamery/nadajnika video, do stacji naziemnej do zasilania odbiornika, jakieś serwa do PanTilta itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 czyli koszty się zwiększają heh czy 2500 starczy na wszystko? interesują mnie zwłaszcza wysokie loty powiedzmy powyżej 1000 metrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Mozna za 1500. Zestaw Fatsharkow + kamera i w gore. Jesli chcesz latac bardzo wysoko to juz potrzebujesz osd, trackera - mozna to wszystko pozniej kupic majac juz ten zestaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Michał możesz jakiegoś linka do tego zestawu? ten zestaw już jest z goglami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Fatsharki to gogle z wbudowanym odbiornikiem. Kupujac w fpvsystems dostajesz 2 nadajniki w zestawie, 500mw i 10mw. Do tego wystarczy kupic kamerke i mozna latac. Ja na 500mw latam do 1km odleglosci, wiecej nie mialem potrzeby. Nie trzeba z nimi calej bazy rozkladac, po prostu wkladasz na glowe i lecisz. Opis: http://rc-cam.info/viewtopic.php?t=922 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 24 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Dzięki Michał:)już czytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.