Marek:D Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Czy ktoś miał do czynienia z tymi serwkami? Ceny są jeszcze przyziemne a i parametry są ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Latam na nich od jakiegoś czasu. Posiadam je w heliku na tarczy (1258 TG). Potrzebne są tam szybkie, mocne i precyzyjne serwa. Nie ukrywam jestem pod ich wrażeniem, wg mnie są rewelacyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Właśnie zastanawiam się bo cena i osiągi są interesujące. Dzięki bardzo za wypowiedź. A gdzie je nabywałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Np. tu: http://www.modelemax.pl/product_info.php?cPath=65_457_469&products_id=5741 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Dokładnie w modelemax tak jak wspomniał wyżej Tomasz. Wbrew pozorom nie opłaca się ich ściągać - mają bardzo porównywalną cenę- przynajmniej tam gdzie je znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Jeśli można to odświeżę trochę temat. Czy któryś jeszcze z kolegów ma jakieś doświadczenia z tymi serwami. Musze coś dobrać na lotki i się właśnie zastanawiam nad tym producentem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Cóż, po dłuższym czasie użytkowania mogę tylko potwierdzić wcześniejszą opinię - świetne serwa. A co do wątpliwości - serwa Align (bardzo popularne w helikach - szybkie i mocne) to tak naprawdę Savox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Dzięki. Poczekam, może się jeszcze ktoś odezwie. Już prawie podjąłem decyzje o zakupie SAVOX SC-0251MG DIGITAL. Ponieważ planuje pierwszy oblot dopiero w dopiero czerwcu to może jeszcze ktoś w tym czasie coś napisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Do tych Sawoxów od jakich serw pasują dźwignie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 W goolach nic nie znalazlem. Jedynie na stronie ModelMax są dżwignie w dość przystępnych cenach. Niestety z tego co widzę to chyba tylko "plastik" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Powiem szczerze że orczyki mam zestawowe, więc nie wiem. Można spytać w modelemax bądź w helishop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Pasuja dzwignie Futaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 25 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Boogie, widziałeś te serwa podczas pracy? Ja za miesiąc albo dwa kupię 4 sztuki SC-1256TG do Yaka-54 pod 50cm. Zobaczymy jak się spiszą. Mam tylko nadzieję, że nie będą wyrabiać się zębatki - po sezonie latania na hitekach na tytanowych przekładniach nie ma żadnych luzów, są jak nowe, a metalowe troszkę się wyrobiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad_P Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 No to ja chyba to serwo i SC-1257TG będę kupował wcześniej. Już się zdecydowałem, czekam jeszcze na model. Koniecznie chcę jeszcze w ten sezon polatać. Jak dostane to opisze pierwsze wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Widzialem w heliku i naprawde wydaja sie niezle. Sam sie zastanawiam nad nimi jesli uda mi sie zebrac sily i kase na nowy (wiekszy) model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@verick Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Ja 2 dni temu kupilem Savox 1257TG, chodza jak szalone, ledwo nadazam wzrokiem za nimi. W modelarnia.pl powiedzieli mi, ze to sa te same co Align o jakims tam symbolu, z tym, ze Align kosztuja 300 zl. Jeden z modelarzy w innym poscie napisal, ze chodza jak zyleta. Przyznam, ze za tą cene nie dostane Futaby lub JR cyfrowego z czasem 0,07 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Popieram słowa Łukasza. Serwa pierwsza klasa!! Chodzą bardzo precyzyjnie, mają grube, srebrne kable, minimalny luz na zębatkach(ale praktycznie niewyczuwalny) i ogromną siłę. Jak na razie zamocowałem 2x 1256TG na lotkach to powiem, że chodzą dość szybko. Ciekawe jak będą chodziły 1258(dwukrotnie szybsze) jak skończę ster wysokości... Jak na pierwszy rzut oka serwa warte swojej ceny. Więcej napiszę po dłuższej eksploatacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Niestety ale te Savox to to samo co PowerHD TowerPro i inne tego typu badziewia, sam sie dzisiaj o tym przekonałem.. tylko że serwo powerhd w chinach kosztuje 25 dolarów a savox u nas 160 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Niestety ale te Savox to to samo co PowerHD TowerPro i inne tego typu badziewia, sam sie dzisiaj o tym przekonałem.. tylko że serwo powerhd w chinach kosztuje 25 dolarów a savox u nas 160 złA mógłbyś uściślić jak się przekonałeś, na jakim modelu serwa itd?Mam te serwa już w 3 modelach i złego słowa powiedzieć nie mogę - wręcz przeciwnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Niestety ale te Savox to to samo co PowerHD TowerPro i inne tego typu badziewia, sam sie dzisiaj o tym przekonałem. Merytoryczność postu powala. Może napiszesz na forum kozetka_psychoanalityka.pl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.