mariusz70 Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Witam Mam zaszczyt poinformować wszystkich "esamaniaków" że w dniu 21 .11.2009 odbędą się pierwsze zawody w Starachowicach w związku z tym wszyscy chętni proszeni są o zgłaszanie sie na mariuszg70@tlen.pl lub tel 660768595 . Imie nazwisko oraz kanał. Pozdrawiam Mariusz Aktualna lista zawodników jeszcze nie zamknięta 1. Marcin Boboli 2,4GHz 2. Marcin Olas 2,4GHz 3. Mirosław Skowroński kan. 68 4. Marcin Marek kan61 5. Grzegorz Michalski 2.4GHz 6. Grzegorz Boboli kan. 73 7. Wiesław Zawłocki kan. 80 8. Tomasz Adamczyk kan. 78 9. Mariusz Grabowski kan. 69 10.Tomasz Smigielski 2,4GHz 11.Jan Horodyski kan. 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Zamieściłem aktualną liste zawodników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jeszcze obowiązkowo lista sponsorów: Europejskie Centrum Pomocy Poszkodowanym http://www.ecpp.pl/ Hotel Europa http://www.europa-hotel.pl/ Hotel Senator http://www.h-s.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 no nie pełna profeska aż by się chciało przyjechać ale co robić obowiązki rodzinne URLOP :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 aż by się chciało przyjechać ale co robić obowiązki rodzinne Powiedz że się boisz :devil: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja przyjadę z dwoma lub trzema kolegami modelarzami, ale raczej jako widz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 6 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Zapewniam Cie Marcin że Arek nie pęka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Wiem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam No Panowie W Starachowicach wszystko dopiete na ostatni guzik sponsorzy nie zawiedli Urząd Miasta też teraz wszystko w rękach zawodników i oczywiście pogody ale ta ponoć też nie zawiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam Podaje lokalizacje zawodów:Starachowice Zalew "Lubianka" Ul Południowa GPS N 51 01 42,95 E 21 02 41,53 CB Radio kanał 22 wołać Wiesław Rozpoczęcie zawodów 10 00 Z racji warunków pogodowych zawody mogą być przesunięte na niedziele. Jeszcze raz zapraszamy .Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Aktualna lista zawodników jeszcze nie zamknięta 1. Marcin Boboli 2,4GHz 2. Marcin Olas 2,4GHz 3. Mirosław Skowroński kan. 68 4. Marcin Marek kan61 5. Grzegorz Michalski 2.4GHz 6. Grzegorz Boboli kan. 73 7. Wiesław Zawłocki kan. 80 8. Tomasz Adamczyk kan. 78 9. Mariusz Grabowski kan. 69 10.Tomasz Smigielski 2,4GHz 11.Jan Horodyski kan. 72 12.Piotr Miszczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pogoda zapowiada się dość kiepska na ten weekend .... czy decyzja o przesunięciu zawodów zapadnie w dniu czy dzień przed? Czy konieczne jest ubezpieczenie OC? ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miszczu Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Pogoda zapowiada się dość kiepska na ten weekend Przepraszam ale co ma pogoda w ten weekend do zawodów w przyszły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 13 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Z tą pogodą to różnie bywa , a decyzje podejmiemy dzień przed co do ubezpieczenia to wszyscy będziemy ubezpieczeni( mam na myśli zawodników) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Jeszcze Radom dołączył Aktualna lista zawodników jeszcze nie zamknięta 1. Marcin Boboli 2,4GHz 2. Marcin Olas 2,4GHz 3. Mirosław Skowroński kan. 68 4. Marcin Marek kan61 5. Grzegorz Michalski 2.4GHz 6. Grzegorz Boboli kan. 73 7. Wiesław Zawłocki kan. 80 8. Tomasz Adamczyk kan. 78 9. Mariusz Grabowski kan. 69 10.Tomasz Smigielski 2,4GHz 11.Jan Horodyski kan. 78 12.Piotr Miszczyk 2,4 Ghz 13.Toczewski Andrzej kan. 64 14.Tkaczuk Adam kanał 69 15. Paweł Szpak kan 66 64 UWAGA liste zamykamy czwartek o 24.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 No - pięknie się rozwija Ja niestety jak pisałem w emilu nie mogę przyjechać. Postaram się zrobić kolejkowanie w programie abyście nie mieli problemów z organizacją zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Pisząc "ten weekend" miałem na myśli ten w którym zaplanowane są zawody. Dziś w Krakowie świeciło piękne słońce ale prognozy długoterminowe są niekorzystne na przyszły tydzień. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm tu podają tak http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Starachowice/6_10/ tu tak http://pogoda.onet.pl/0,913,38,miasto.html a tu tak więc troche optymizmu w czwartek zobaczymy , a w piątek podam co i jak, może pękasz kolego? :devil: Do Przemka: Wielkie dzięki szkoda że Cie nie będzie, a co do programu to Marcin obiecał sie tym zająć. Pozdrawiam serdecznie Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Nie pękam ale mam kawałek drogi .... i tak przyjadę nawet jak nie polatamy. Masz rację, więcej optymizmu :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 WITAM Wszystkich zawodników prosze o podanie daty urodzenia która niezbędna jest do ubezpieczenia na mariuszg70@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.