mmarko25 Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Cześć Wreszcie za namową Tomka (kolega od Tota.. postanowiłem się ujawnić. Nazywam się Marek Szczepaniak, mam 28 lat, jestem z Tarnowskiech Gór, lataniem i wszystkim co jest z tym związane interesuję sie od dziecka:)) - to chyba tak jak większość z nas... Wasze forum czytam już od dłuższego czasu. Początki mojego modelarstwa to wczesna szkoła podstawowa - chodziłem wtedy na modelarnie, robiłem Jaskółki, itp.... Następnie były paralotnie, szybowce, troszkę sportów ekstremalnych... aż wreszcie przyszła pora na modele rc, którymi zajmuję sie od blisko roku. Wszystkie te formy latania, które wymieniłem uprawiam do dzisiaj... i mam nadzieję że tak dalej będzie. Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem 3 modeli o których pewnie napiszę w odpowiednich działach. Wiem że przede mną jeszcze dużo nauki, praktyki, trochę kretów.... Życzę wszystkim udanego sezonu, zerowej ilości prób zabijania niewinnych zwierzątek żyjących pod ziemią, jak największej satysfakcji z modelarstwa, i do zobaczenia w następnych postach:) Zapraszam także na moją stronkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witamy następnego ulotnionego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 No wreszcie Marek zawitałeś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 :) Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Bracia witaja serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.