StoQ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dobra chyba dam sobie spokój na razie z paczka w tym roku zamówię sobie po nowym na spokojnie nie ma co się spieszyć a może dolar coś spadnie bo chcę zamówić ok 1kg pierdół za $60 + wysyłka miejmy nadzieję że bez przygód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 zamówienie 21.12.2010 jako registered air mail numer listu 23.12.2010 a dziś w trackingu poczty HK: The item (RCxxxxxxxxxHK) was posted on 23-Dec-2010 and is being processed for delivery to the addressee. p.s: ile czekacie na paczki z hk kupione przez ebay-a??? do mnie wysłali 15.12.2010 i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 p.s: ile czekacie na paczki z hk kupione przez ebay-a??? do mnie wysłali 15.12.2010 i nic. Jeżeli jest bez trackingu, to do mnie szło zazwyczaj 2-4 tygodni. Nigdy jeszcze nic nie zginęło w każdym razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Do mie z HK kamerka i osprzęt kupiony na ebayu trafiła po tygodniu od złożenia zamówienia - az siezdziwiłem, że tak szybko. Dokładnie tydzień +1 czy dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jak zapłacić za zakupy na Hobby King ja założyłęm sobie konto na pey pal ale nie wiem jak tam się robi przelewy ?? http://img211.imageshack.us/img211/6047/70513267.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill3ro92 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Masz tam opcje dodaj środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 No to jak dodam to co trzeba zrobić żeby zapłacić za zakupy z Hobby King ? A tutaj co trzeba zrobić? http://img813.imageshack.us/img813/422/46458445.jpg Nie wkurzajcie się za moje głupie pytania ale to będę moje pierwsze zakupy na Hobby King;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Zostaw tak jak jest, kliknij Continue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kurde;/czyli w tym roku już zakupów na hobby king nie zrobię;/ muszę konto bankowe założyć;/ Ale dzięki za pomoc teraz już wiem co i jak:) Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Jeżeli masz konto PayPal musisz je przypisać do konta bankowego i karty VISA. Aby płacić wystarczy na stronie Hobby Kinga po dokonaniu zakupów i przejściu do formalności płatności kliknąć w opcję płacenia PayPal. Przechodzisz do strony logowania i klikasz w confirm payment. Aby przyjmować płatności trzeba zweryfikować swoje konto bankowe z PayPalem. PayPal wysyła na Twoje konto bankowe drobne dwie sumy i na stronie weryfikacji musisz te sumy wpisać. Twoje konto jest zweryfikowane. Nie prawda. Wpłacac środki na Paypal można bez żadnego przypisywania konta. To co powyżej jest opisane to jeśli chce się powiązac karte kredytową z PayPal'em. Bez żadnego problemu można wpłacic środki na PayPal z banku ale konto bankowe musi byc na ta samą osobę co PayPal i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yomek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Na paypala możesz wpłacić środki zwykłym przelewem. Więc nie musisz mieć nawet konta. :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Napisał Pan, że aby wpłacić kase na PP należy przypisać KONTO BANKOWE oraz KARTĘ ! To 2 różne metody i nie trzeba w ogóle przypisywać konta bankowego jeśli chce się wpłacić z niego pieniądze. Przypisywanie tylko się robi gdy połącza się PP z kartą kredytową. Z resztą, nie ważne. Wiadomo o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Czyli nie muszę mieć żadnego konta bankowego, tylko pieniądze na pay palu by zapłacić za zakupy z Hobby King ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norman Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Czyli nie muszę mieć żadnego konta bankowego, tylko pieniądze na pay palu by zapłacić za zakupy z Hobby King ?? Nie musisz mieć konta bankowego , wystarczy że będziesz miał wymaganą ilość środków na koncie Pay-Pal wpłaconych w dowolny sposób , tylko pamiętaj że pay-pal ma swój przelicznik dolara i różni się on trochę od aktualnego kursu . Kolejnym problemem jest pobierana prowizja gdybyś chciał wypłacić z pay-pala środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 A nie wiecie czasem jaki jest kurs dolara według pay pal ?? Bo nie wiem ile będzie mi potrzebnych pieniędzy A i jeszcze jedno jak na przykład robię zakupy za 90$ a mam na koncie (3,02*90=271,80) 271,80 zł to pay pal sam zamieni mi walutę tak że jak będę płacił to nie w Pln tylko w $ pomimo to że na koncie mam walutę "Złoty Polski" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkraj Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Nie, musisz sobie zamienić na USD. Tam jest taka funkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krankor Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 alkraj, co Ty piszesz, niczego nie zamieniasz. Paypal robi przewalutowanie autopmatycznie. Mam na Koncie tylko PLN-y a płacę na całym świecie w dowolnej walucie. Kilka transakcji zrobiłem na ebay czy HC i zawsze PP sam to robił automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 dzisiaj do mnie przyszedł taki mail:) http://img192.imageshack.us/img192/4332/222dw.jpg czyli że co ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.