darek.3333 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 ja nie wiem w czym problem, niewidzialem jeszcze aparatury, ktora antene miala na dole i bylby problem z okresleniem gdzie dol aparatury a gdzie gora :lol2: Problemu nie ma... tylko ja nie widziałem samolotu / szybowca , gdzie drążek byłby poziomo :wink: może się trochę czepiam .
Olecki75 Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 Aleście namieszali :shock: :crazy: o_O
karlem Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 ... niewidzialem jeszcze aparatury, ktora antene miala na dole i bylby problem z okresleniem gdzie dol aparatury a gdzie gora Taaa? A "35" z wstawionym modułem 2,4 widział? :wink: Dół aparatury jest tam, gdzie leży na trawie... :rotfl:
alibabebe Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 heheh wracajac do tematu 2011-09-06 10:05 WER Zabrze Zatrzymanie przez urząd celny (poczta przychodząca) taka mala listonoszowa 500gr i sie niepodoba no:/
Bruno Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Niedługo planuję zrobić w tym sklepie pierwsze zakupy. Mam taki problem: Założyłem paypal. Chcąc dodać środki muszę zrobić to z konta bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko. Nie mam konta i czy dało by się jakoś doładować paypal z konta mojej mamy.
czacha19 Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Możesz dokonać wpłaty na Paypal przez Pocztę.
adrian_paz Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Mam pytanie, jedna paczka poszła przez jako list i z nią nie ma problemu, już jest w Szwajcarii, natomiast mam pytanie odnośnie większej paczki, która poszła już w pudełku: Posting Date Drop-off Point Origin 6-Sep-2011 Air Mail Centre (Counter Section) Air Mail Centre (Counter Section) Date # Location Delivery Status 6-Sep-2011 Hong Kong Item posted and is being processed. 6-Sep-2011 Hong Kong Processed for departure. 6-Sep-2011 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 7-Sep-2011 Gdzie ja teraz mam szukać?
buwi777 Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Gdzie ja teraz mam szukać? Czekać, kolego, czekać .... A potem -> Poczta Polska (google Twoim przyjacielem jest ) -> sledzenie paczek -> tam nr HK... i masz ...
adrian_paz Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Dziękuje, właśnie chciałem się dowiedzieć, czy już mam szukać w poczcie polskiej, ponieważ z Singapuru paczki mają trochę inną procedurę i o dziwo, mniejsza list, "idzie" dłużej niż paczka i co lepsze, paczka była wysłana kilka dni później od listu.
adrian_paz Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 Przepraszam, że nie mogę sobie pozwolić na poświęcenie kilku godzin na przeczytanie 120 stron wątku:)
Gites Opublikowano 8 Września 2011 Opublikowano 8 Września 2011 adrian_paz, ciekawe co zrobisz jak znajdziesz na rcgroups interesujący cię wątek o długości 650 stron (a są takie) Chyba się na nich nie obrazisz co
xader Opublikowano 9 Września 2011 Opublikowano 9 Września 2011 Polecam http://www.sledzeniepaczek.pl , zaraz po mailu z tracking number dodaje paczke do sledzenia i w miare aktualizacji dostaje mail'a z statusem. (Mozna dodac nie istniejacy jeszcze). Dodatkowo opis paczki tak ze wiadomo o co chodzi w przypadku wiekszej ilosci paczek. Co prawda nie sprawdzi się przy pierwszym zamowieniu kiedy to z niecierpliwosci sprawdzamy status kilka razy dziennie
adrian_paz Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Witam, po wejsciu na sledzenie paczek, pisze: "zatrzymane w cle"-Warszawa. Rozumiem, ze teraz bede musial zaplacic podatek Vat? Oczywiscie, liczylem sie z taka mozliwoscia, mam nadzieje, ze chociaz listu mi nie opadatkuja. Ale mam pytanie, ciagle mam oczekiwac paczki w ramach poczty polskiej, tylko teraz otrzymam ja za pobraniem w wysokosci podatku Vat?
adrian_paz Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Witam, po wejsciu na sledzenie paczek, pisze: "zatrzymane w cle"-Warszawa. Rozumiem, ze teraz bede musial zaplacic podatek Vat? Oczywiscie, liczylem sie z taka mozliwoscia, mam nadzieje, ze chociaz listu mi nie opadatkuja. Ale mam pytanie, ciagle mam oczekiwac paczki w ramach poczty polskiej, tylko teraz otrzymam ja za pobraniem w wysokosci podatku Vat?
buwi777 Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Czekaj na pismo z Urzędu Celnego / Poczty Polskiej
utopia Opublikowano 10 Września 2011 Opublikowano 10 Września 2011 Jureczku - narysuj im to w CAD-zie a i tak nie zrozumieją Twoich słów :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.