darek.3333 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ja nie wiem w czym problem, niewidzialem jeszcze aparatury, ktora antene miala na dole i bylby problem z okresleniem gdzie dol aparatury a gdzie gora :lol2: Problemu nie ma... tylko ja nie widziałem samolotu / szybowca , gdzie drążek byłby poziomo :wink: może się trochę czepiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Aleście namieszali :shock: :crazy: o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ... niewidzialem jeszcze aparatury, ktora antene miala na dole i bylby problem z okresleniem gdzie dol aparatury a gdzie gora Taaa? A "35" z wstawionym modułem 2,4 widział? :wink: Dół aparatury jest tam, gdzie leży na trawie... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alibabebe Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 heheh wracajac do tematu 2011-09-06 10:05 WER Zabrze Zatrzymanie przez urząd celny (poczta przychodząca) taka mala listonoszowa 500gr i sie niepodoba no:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Niedługo planuję zrobić w tym sklepie pierwsze zakupy. Mam taki problem: Założyłem paypal. Chcąc dodać środki muszę zrobić to z konta bankowego zarejestrowanego na takie samo imię i nazwisko. Nie mam konta i czy dało by się jakoś doładować paypal z konta mojej mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czacha19 Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Możesz dokonać wpłaty na Paypal przez Pocztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Mam pytanie, jedna paczka poszła przez jako list i z nią nie ma problemu, już jest w Szwajcarii, natomiast mam pytanie odnośnie większej paczki, która poszła już w pudełku: Posting Date Drop-off Point Origin 6-Sep-2011 Air Mail Centre (Counter Section) Air Mail Centre (Counter Section) Date # Location Delivery Status 6-Sep-2011 Hong Kong Item posted and is being processed. 6-Sep-2011 Hong Kong Processed for departure. 6-Sep-2011 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 7-Sep-2011 Gdzie ja teraz mam szukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Gdzie ja teraz mam szukać? Czekać, kolego, czekać .... A potem -> Poczta Polska (google Twoim przyjacielem jest ) -> sledzenie paczek -> tam nr HK... i masz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Dziękuje, właśnie chciałem się dowiedzieć, czy już mam szukać w poczcie polskiej, ponieważ z Singapuru paczki mają trochę inną procedurę i o dziwo, mniejsza list, "idzie" dłużej niż paczka i co lepsze, paczka była wysłana kilka dni później od listu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Przepraszam, że nie mogę sobie pozwolić na poświęcenie kilku godzin na przeczytanie 120 stron wątku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 adrian_paz, ciekawe co zrobisz jak znajdziesz na rcgroups interesujący cię wątek o długości 650 stron (a są takie) Chyba się na nich nie obrazisz co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xader Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Polecam http://www.sledzeniepaczek.pl , zaraz po mailu z tracking number dodaje paczke do sledzenia i w miare aktualizacji dostaje mail'a z statusem. (Mozna dodac nie istniejacy jeszcze). Dodatkowo opis paczki tak ze wiadomo o co chodzi w przypadku wiekszej ilosci paczek. Co prawda nie sprawdzi się przy pierwszym zamowieniu kiedy to z niecierpliwosci sprawdzamy status kilka razy dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 [DEL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam, po wejsciu na sledzenie paczek, pisze: "zatrzymane w cle"-Warszawa. Rozumiem, ze teraz bede musial zaplacic podatek Vat? Oczywiscie, liczylem sie z taka mozliwoscia, mam nadzieje, ze chociaz listu mi nie opadatkuja. Ale mam pytanie, ciagle mam oczekiwac paczki w ramach poczty polskiej, tylko teraz otrzymam ja za pobraniem w wysokosci podatku Vat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian_paz Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Witam, po wejsciu na sledzenie paczek, pisze: "zatrzymane w cle"-Warszawa. Rozumiem, ze teraz bede musial zaplacic podatek Vat? Oczywiscie, liczylem sie z taka mozliwoscia, mam nadzieje, ze chociaz listu mi nie opadatkuja. Ale mam pytanie, ciagle mam oczekiwac paczki w ramach poczty polskiej, tylko teraz otrzymam ja za pobraniem w wysokosci podatku Vat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Czekaj na pismo z Urzędu Celnego / Poczty Polskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Jureczku - narysuj im to w CAD-zie a i tak nie zrozumieją Twoich słów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekF Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Temat dla mnie nie istnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.