ahaweto Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Witam. Pogodę mieliście wspaniałą, aż żal :ass: ściska. Te kupne modele mają jednak bardzo słabe podwozia, w ten sposób załatwiłem swojego Edga zakupionego w HK. Janka Miss Bipe wspaniale prezentuje się z nartami. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam Dopisało mnie szczęście, mój model został odnaleziony, bez fizycznych uszkodzeń. Jedynie akumulatorek muszę spisać na straty, spuchł. Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam . Jak daleko odleciał i gdzie wylądował? Podaj jakieś okoliczności znalezienia. W takich wypadkach akumulator zawsze jest stracony bo rozładuje się do zera a to mu szkodzi. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Widzisz mówiłem ,że się znajdze :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 5 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam A ja Sławek mocno zwątpiłem, ostatnio moje hobby było troszkę prześladowane, dlatego w moje podejście od zdarzenia wkradł się pesymizm. Myślę Adamie że na ucieczkę modelu miały wpływ dwie sprawy, doliczając silniejszy wiatr to trzy. Regulator odciął silnik, to wiemy, jednak to nie było główną przyczyną, głównym winowajcą był snap od kierunku, pękła sworzeń. Dlatego właśnie nie mogłem nadac modelowi kierunku, był niesiony wiatrem, w odległosci 500m zaczął pikowac w duł. Gdzie spadł dokładnie nie wiedziałem, przeszkodą był i lasek i budynki. Pomogły ogłoszenia, im zawdzięczam odzyskanie modelu. Teraz idę przerabiac mocowanie nart, tak jak miał zrobione Janek. Pozdrawiam Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam Dzisiaj w śnieżnej scenerii oblatywaliśmy nowy model trenerka Krzyśka,model lata wyśmienicie bez żadnych poprawek :jupi: a tu kilka fotek z oblotu: Oblot udany pilot żyje :rotfl: :jupi: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 7 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam. Krzysiek gratuluję oblotu. Przesiadłeś się na następny model. Idziesz prawidłową drogą rozwoju modelarskiego . Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pogoda kiepska chyba jutro nie polatamy :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Kogo kolej żeby dać na tace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek74 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Dajcie po 100zł i pójdę do kogo trzeba, może się uda. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 :devil: ja tam w cuda nie wierzę :twisted: jutro się zobaczy,ciekawe czy służby porządkowe odśnieżyły pas startowy,jak znam życie pewnie zaspali :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rufio79 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Czyżby się przejaśniało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Bierz łopate i odśnieżaj :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam. Lotnisko nie przyjmuje samolotów. Służby odśnieżające nie są w stanie przygotować należycie pasa startowego. Zapasowe lotniska też zasypane. W domach kłębią się tłumy chcących latać . Zima na całego. Wziąłem na przeczekanie i idę do warsztaciku Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Byłem dzisiaj na lotnisku i muszę stwierdzić,że za dużo śniegu nie leży ponieważ teren jest otwarty i wiatr go zdmuchnął,a na dodatek droga dojazdowa jest odśnieżona, gdyby nie silny wiatr możnaby polatać, zobaczymy co przyniesie następny tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku1125 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam,na początku chciałbym podziękować kolegom za pomoc w złożeniu samolotów :mrgreen: (sam bym nigdy nie złozył :oops:) i za akceptację w swojej ekipie :!: byliśmy dzisiaj na lotnisku i troche sobie polataliśmy mimo ze warunki do startu i lądowania były ekstremalne ,czekam na następne loty :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgadza się jak napisał wilku1125 warunki były naprawdę ekstremalne,ale kto powiedział,że latanie nie jest ekstremalne :devil: A tu kilka fotek dla lepszego zobrazowania w jakich warunkach też się lata: :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 "Szaleńcy" tak trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 :lol2: :rotfl: :twisted: my się zimy nie boimy :wink: cdn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam. :shock: W takich warunkach :shock: , ale jesteście napaleni, chyba tylko gradobicie ( w trosce o pokrycie ) was powstrzyma Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.