Radek Oleksy Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Kurcze już nie używam tych żyroskopów, bp przeszedłem na ...inne Power-Boxa i Multiplexa...Ale aparatura nie powinna mieć z tym nic wspólnego , to ustawienia żyroskopu ... Jutro tj 15.03 zamykamy zamówienia do PowerBox Systems i Emcotec MOżę ktoś coś ?A dla niezdecydowanych to dostawy z PowerBox Systems i Emcotec są dwa razy w miesiącu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekS60 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Witam. Czy istnieje możliwość zamówienia modułu nadawczego do aparatury FlySky th9x 2,4GHz?Bardzo się nie spieszy, więc mogłoby być "przy okazji". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 SŁONECZNYCH i LOTNYCH Świąt Wielkiej Nocy życzy załoga Ol-Pen Model a jako załącznik tradycyjna kartka od mojej Córki Adrianny Przy tej okazji ogłaszamy ŚWIĄTECZNĄ PROMOCJĘ - czyli RABAT 5% na CAŁY ASORTYMENT. Oraz dodatkowo zamówienia powyżej 200PLN będą premiowane rabatem na koszty wysyłki 50%, a zamówieniach powyżej 300PLN będą dodatkowo premiowane WYSYŁKĄ GRATIS !. Promocja trwa do 28.03 do godziny 24.00. Zapraszamy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Szanowni Koledzy ! W dniach 2.07 do 16.07 nastąpi przerwa urlopowa . Zgodnie z tradycją podczas przerwy urlopowej obowiązywać będzie RABAT 10% na wszystkie zamówienia złożone w tym okresie. Zamówienia można składać meilem, lub poprzez sklep www. Jeżeli jakiegoś produktu nie ma na stanie wystarczy dopisać go w "uwagach do zamówienia " lub wysłać meila sprowadzimy go i dołączymy do zamówienia ! Rabat obowiązuje RÓWNIEŻ na pozycje sprowadzane pod zamówienie, oraz na te których aktualnie brak na stanie ! ZAMÓWIENIA BĘDĄ REALIZOWANE OD 17.07 Pozdrawiamy ! Zespół Ol-Pen Model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 DŁUUUGI WEEEKEND z PROMOCJĄ !!!! RABAT 10% NA WSZYSTKO !!! TYLKO DO PONIEDZIAŁKU !!!oraz kilka nowości bo końcu dotarła dostawa modeli SEAGULL jest kilka nowości między innymi : LYSANDER 2970 mm CESSNA 337 1970 mm Junkers JU-87 2280mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 CZARNY PIĄTEK !!!RABAT 10% NA CAŁY ASORTYMENT !!!Dodatkowo :Zamówienia powyżej 200 PLN będą premiowane RABATEM 50% na koszty wysyłki, a powyżej 300 PLN - WYSYŁKA GRATIS !!! TYLKO DO 24.00 !!! ZAPRASZAMY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 CZARNA SOBOTA !!!RABAT 10% NA CAŁY ASORTYMENT !!!Dodatkowo :Zamówienia powyżej 200 PLN będą premiowane RABATEM 50% na koszty wysyłki, a powyżej 300 PLN - WYSYŁKA GRATIS !!! TYLKO DO 24.00 !!! ZAPRASZAMY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A po czarnym piątku...BIAŁA NIEDZIELA !!! RABAT 10% NA CAŁY ASORTYMENT !!!Dodatkowo :Zamówienia powyżej 200 PLN będą premiowane RABATEM 50% na koszty wysyłki, a powyżej 300 PLN - WYSYŁKA GRATIS !!! DO 24.00 !!!ZAPRASZAMY !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Już od godziny 00.00 w dniu 29.11.2016 - wtorek - rusza kolejny ogólnopolski Dzień Darmowej Dostawy !!!Jak co roku będzie to okazja do zrobienia zakupów w naszym sklepie z bezpłatną dostawą ! Co trzeba zrobić ? -Wystarczy złożyć zamówienie, a my wyślemy je gratis! Bez względu na wartość, rodzaj wysyłki i sposób złożenia zamówienia !Oferta darmowej wysyłki obejmuje również towary sprowadzane pod zamówienie, oraz zamówienia składane e-meil i telefonicznie !ZAPRASZAMY ! Zespół OL-Pen Model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Mój watek się coś przyblokował więc dopiero dziś składam Wam życzeniaWszystkim FORUMOWICZOM życzymy wspaniałych i pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia i ... oczywiście MIKOŁAJA MODELARZA !!! Pilnujcie swoich modeli to może odezwą się LUDZKIM GŁOSEM !!! I jak co roku załączamy kartkę od mojej córki Adrianny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 UUU no ja tez nigdy tego nie rozgryzłem ... ale zobaczę co da się zrobić SŁONECZNYCH i LOTNYCH Świąt Wielkiej Nocy życzy załoga Ol-Pen Model a jako załącznik kartka od mojej Córki Adrianny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Ol-Pen Model wprowadza do sprzedaży nową serię znakomitych silników bezszczotkowych GS . Silniki przeznaczone są do napędu praktycznie wszystkich rodzajów modeli - samolotów, samochodów, łodzi. Silniki podzielone są na trzy grupy: silniki serii "A" typu "Outrunner" - dzwonki silniki serii "B" typu "Inrunner" silniki serii "C" typu "Outrunner" Dostępne są również przekładnie planetarne do silników seri "B" o przełożeniu 3.71:1 Seria "A", to ekonomiczne silniki bezszczotkowe, przeznaczone do napędu mniejszych modeli latających.Niski koszt tych silników wynika ze stosowania obudowy wtkonanej w technologii tłoczenia. Seria "B", to silniki bezszczotkowe typu "inrunner" - przeznaczone do napędu wszystkich typów modeli.Silniki tej serii mogą być stosowane z dodatkową przekładnią zmniejszającą obroty i zwiększającą moment obrotowy.Silniki serii "B" posiadają dwa patenty dotyczące mocowania płyty czołowej oraz tylnej do obudowy (nr ZL2005 2 0067042.3). Seria "C", to silniki bezszczotkowe - przeznaczone do napędu wszystkich typów modeli samolotów.Silniki tej serii, charakteryzują się wielopasmowym wirnikiem oraz wysokim momentem obrotowym, potrzebnym do napędu śmigieł o dużym skoku. Przekładnie planetarne przeznaczone do silników serii B24. Wielkość przełożenia [3,71:1]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 13 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 W dniach 10.07 do 22.07 nastąpi przerwa urlopowa . Zgodnie z tradycją podczas przerwy urlopowej obowiązywać będzie promocja RABAT 5 % na wszystkie zamówienia złożone w tym okresie. Zamówienia można składać meilem, lub poprzez sklep www. Dodatkowo zamówienia na kwotę powyżej 300,- PLN WYŚLEMY NA NASZ KOSZT ! Jeżeli jakiegoś produktu nie ma na stanie wystarczy dopisać go w "uwagach do zamówienia " lub wysłać meila sprowadzimy go i dołączymy do zamówienia ! Rabat obowiązuje na pozycje sprowadzane pod zamówienie, oraz na te których aktualnie brak na stanie ! ZAMÓWIENIA BĘDĄ REALIZOWANE OD 22.07.2017 Pozdrawiamy ! Zespół Ol-Pen Model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 4 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Szanowni Forumowicze ! W dniu 01.08 2017 minęło 20-lat od momentu powstania firmy Ol-Pen Model. W tym czasie wydarzyło się wiele ... weszły do powszechnego użytku telefony komórkowe w których mamy praktycznie wszystko, rozwinął się internet z koszmarnych rachunków do prędkości o których nawet nie marzyliśmy, weszliśmy do Unii Europejskiej, zniknęły granice. W modelarstwie silnik 10ccm stał się małym, a napędy elektryczne i sterowanie RC 2,4GHz zrewolucjonizowały modelarstwo, które stało się bardziej dostępne ... jednym słowem świat stanął otworem lub … na głowie. Mam nadzieję, że uda nam się utrzymać odpowiednie tempo rozwoju, i pozostać "na powierzchni". Dlatego po 9 - latach od premiery poprzedniego sklepu i po wielu miesiącach pracy na następne 20 lat działalności oddajemy do użytku nowy sklep, mam nadzieję, że spodoba się Wam nasz pomysł na nową wersję sklepu. Nowy system posiada kilka nowości i udogodnień :- dynamicznie działająca wyszukiwarka. W czasie wpisywania szukanej frazy wyszukiwarka sama pokazuje pasujące hasła co przyspiesza szukanie, można oczywiście wpisać " hasło którego szukamy" i nacisnąć enter a pojawią się wszystkie produkty występujące pod wpisanym hasłem.- poprawione zostały moduły rejestracyjne i adresowe - ułatwiające wpisywanie danych - dla Waszego bezpieczeństwa zainstalowaliśmy szyfrowanie SSL- przy produktach znajdują się ikony "Polubień" dla portali społecznościowych. Oczywiście hasła dostępu i loginy pozostały bez zmian ! Serwis będzie jeszcze czyszczony ze zbędnych pustych kategorii i optymalizowany pod względem katalogowania produktów, co przełoży się na łatwiejszą nawigację w serwisieCały czas pracujemy nad rozbudową sklepu i niedługo pojawią się nowe udogodnienia :-) Pozdrawiam! Radosław Oleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 17 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Szanowni Forumowicze ! Nasza firma rozszerza działalność o USŁUGI WYCINANIA I GRAWEROWANIA PLOTEREM LASEROWYM o polu roboczym 1300x800 mm, elementów modeli, oraz wszystkich innych projektów wykonanych ze sklejki, kartonu, plexi, laminatu grawerskiego, foli reklamowej. Do końca roku będą obowiązywać ceny promocyjne na cięcie, a DODATKOWO będą obowiązywać rabaty na materiał do cięcia zakupiony w naszym sklepie. Możemy podjąć się również wykonania indywidualnych projektów. Oczywiście materiały takie jak balsa i sklejki są dostępne od reki co przyspiesza realizację zamówień ! CENY USTALANE SĄ INDYWIDUALNIE PO OMÓWIENIU PROJEKTU. lub przesłaniu szkicu lub pliku. Pozdrawiam i zapraszam ! Radosław Oleksy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 21 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Wszystkim naszym KLIENTOM oraz FORUMOWICZOM życzymy wspaniałych i pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia ... i oczywiście MIKOŁAJA z ulubionymi akcesoriami modelarskimi !!! I jak co roku załączamy kartkę od mojej córki Adrianny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 12 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2018 Rozszerzenie oferty śmigieł FIALA tym razem zgodnie z sugestiami klientów wprowadziliśmy mniejsze rozmiary :12x, 13x , 14x , oraz uzupełnienie stanów magazynowych. Zapraszamy ! https://www.modelarski.com/producent-Fiala,408.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 22 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Tylko do końca października RATY 0% (RRSO 0% ) !!!Zapraszamy do zakupów na raty w Aliorbanku ! ZŁÓŻ WNIOSEK JUŻ DZIŚ ! Cena towaru podzielona na 10 rat ! APARATURY SILNIKI MODELE OSPRZĘT ! ZAPRASZAMY !! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicior Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Przed momentem zakończyłem niedoszłą współpracę z OL-PEN model w temacie frezowania sklejki. Muszę z ręką na sercu przyznać, że z taką sytuacją się jeszcze nie spotkałem. Już po uzgodnieniu ceny, to było chyba najbardziej bezsensownie stracone 1,5 miesiąca: zwodzenie, kręcenie, przesuwanie terminów, uczenie się nowej maszyny, zrzucania winy na kolegę, który nie ma czasu, itp... Dziś zadzwoniłem po raz N-ty pytając czy w końcu elementy zostaną wycięte i p. Radek stwierdził... "no nie.. nie dam jednak rady" ŻENADA. NIE POLECAM !!! Albo inaczej: jeśli ktoś posiada 6-8 tygodni czasu do zmarnowania na telefony i maile, to przeciwnie - bardzo polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 24 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 No niestety tak było :-/... przyznaję się bez bicia , producent maszyny "lekko " opóźnił sprawę i się posypało ... a ja niepotrzebnie trzymałem klienta w niepewności... Mogę tylko przeprośić , bo teraz już panujemy na sytuacją. Włączyliśmy do oferty SILNIKI GP Great Power Engine http://modelarski.com/producent-GP Great Power Engine,484.html Świetne silniki w dobrej cenie ! Wielu pilotów F3M i IMAC już lata na tych silnikach ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi