EKSTRA14 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Czy będzie dostępny depron 2-3 mm??? Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zastąpiono jedynie wał - prądnicą, kablami i silnikiem elektrycznym.Cały czas o tym piszemy z Mirkiem! Napęd elektryczny! Zaś to, o czym piszesz wcześniej, wynika jedynie z trudności z magazynowaniem i przesyłem energii elektrycznej, podobnie zresztą, jak w naszych modelach. Ale jeszcze trochę... :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klawish Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 gratuluje pomysłu moim zdaniem sklep fajny czekam na rozszerzenie asortymentu:D ale wiadomo to wszystko przyjdzie z czasem życze powidzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Gratuluje pomyslu Mirku, bedziemy kibicowac. Na uwage zasluguja miedzy innymi tanie serwa oraz wysylka pocztą za 6zl. Sklepik sie rozkreci z pewnoscia wiec nie ma sie co zalamywac, dopiero przed sezonem zaczna sie zakupy. Hmm, moj ostatni post zostal usuniety, chyba nie napisalem tam gdzie mialem, powtorze wiec tu pytanie: Z jakiego materialu zbudowany jest model Quick-V? Nigdzie nie umiem znalesc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Z jakiego materialu zbudowany jest model Quick-V? Depron - http://abc-rc.pl/p/3/522/quick-v_-_model_depronowy-dla_pocz%C4%85tkuj%C4%85cych-samoloty.html Z czasem, pomału uzupełniam opisy i zdjęcia. Do wpisania czeka masa towaru - tylko ten brak czasu. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kotecek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 my się piszemy na Cloud Fly, czy można się dowiedzieć coś więcej o tym modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Cloud Fly, czy można się dowiedzieć coś więcej o tym modelu ? Wielu się pyta o ten model -jest to dokładnie ten samo model co na HobbyKing http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8359 Na razie będzie w wersji bez osprzętu - na wiosnę również RTF. Miał być przed świetami - ale jak to chinczycy wszystko przeciągają A kiedy będzie - myślę że w połowie stycznia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Wielu się pyta o ten model -jest to dokładnie ten samo model co na HobbyKing Skoro to kopia AXN Floataer, to cena 198 PLN bardzo przyzwoita, w stosunku do krajowej konkurencji. Tak trzymać PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 ale to pusty model ? ta kopia axn`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Dajcie chłopakowi popracować nad tym sklepem! Jak tak dalej pójdzie to nie będzie nic robił tylko odpowiadał każdemu po kolei barton3 - bądź łaskaw przeczytać to co już napisano na temat tego o co pytasz chyba że wymagasz indywidualnego podejścia i odpowiedzi skierowanej tylko i wyłączne do Ciebie :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Skoro to kopia AXN Floataer, to cena 198 PLN bardzo przyzwoita, To nie kopia. To ten sam model, od tego samego producenta. Hobbycity nie ma wyłączności na modele. Tak samo jak ja kupuję je od producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie wiedziałem czy jest sens zakładać temat w "opinie o sklepach" ale jako jeden z pierwszych klientów chciałbym podzielić się doświadczeniami. Sklep postanowiłem odwiedzić osobiście bo byłem w okolicy, GPS bez problemu prowadzi pod sam sklep a dojazd do niego nie stwarza problemu. Widać ze sklep zaczyna się rozwijać ale asortymentu jest już nawet sporo a do tego w bardzooo atrakcyjnych cenach, obsługa miła i nastawiona przyjaźnie do klienta. Jednym słowem na pewno będę częściej odwiedzał sklep i życzę dynamicznego rozwoju ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Już wiem gdzie niedługo będę węgiel zamawiał Swoją droga dużo macie tu ciekawych rzeczy. Ceny też jak należy :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 http://abc-rc.pl/p/44/701/111v_2200mah_20c_%2840c%29_-_ge_power_-_li-pol-akumulatory_i_pakiety-zasilanie_.html :shock: Taka cena.. juz wiem gdzie będe kupował wszystkie produkt :wink: A kiedy będa pakiety Lipole 2s pojemność około 1500mAh ?? Bo taki potrzebuje a z tego co widze to cena będzie niesamowicie zachęcająca :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Część pakietów będzie do 2tygodni, potem sukcesywnie będą przybywać kolejne. Inną sprawą jest to że są one nieznane i pierwsze pójdą do testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ok to ja już sie pisze na testera :oops: 8) ps a jakieś tanie regulator np taki: http://www.rc-modele.pl/product_info.php?cPath=96_183&products_id=2108&osCsid=40a026aba942de95a1dbe43ec6c04ce6 ?? Będą w ofercie :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Mirku a ja mam zapytanie takowe: CZy jest szansa na EPP 1,5mm?Przy Waszym materiale jakby wygladal taki plasterek? Bardzo dziurawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian-str Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam. Ja dostałem do Mirka styrodur cięty na 1mm. Płyty pocięte idealnie, bardzo dobra powierzchnia, myślę, że EPP także da się tak pociąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam. Ja dostałem do Mirka styrodur cięty na 1mm. Płyty pocięte idealnie, bardzo dobra powierzchnia, myślę, że EPP także da się tak pociąć. w EPP masz 'bąbelki' jak w styropianie. może być tak, że przy grubosci 1,5 mm, będzie widać przekroje pojedynczych bąbelków oraz puste przestrzenie miedzy nimi. tego własnie Arek chce uniknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 ps a jakieś tanie regulator np taki: http://www.rc-modele.pl/p...1dbe43ec6c04ce6 ?? Będą w ofercie Nie wiem o jakie pytasz (link wskazuje na logowanie) ale tu masz (myślę że dobra cena) http://abc-rc.pl/c/6/regulatory-wyposa%C5%BCenie_rc.html w EPP masz 'bąbelki' jak w styropianie. może być tak, że przy grubosci 1,5 mm, będzie widać przekroje pojedynczych bąbelków oraz puste przestrzenie miedzy nimi Masz rację. Tego uniknąć się nie da - taka jest struktura EPP. Trochę lepiej to wygląda przy EPP o dużej gęstości (ale ono jest ciężkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.