JarekF Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku 2010. Pomyślności w pracy zawodowej i w życiu osobistym. Spełniania marzeń i samozadowolenia z naszego hobby. Tylu bezpiecznych lądowań co i startów dla wszystkich użytkowników forum oraz odwiedzających gości. Dla wszystkich modelarzy i innych sklejaczy. Z modelarskim pozdrowieniem składa Jarek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam B Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Dziękuje. Wzajemne, wszystkiego dobrego i najlepszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalgruszka Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 witam http://www.dancingsantacard.com/?santa=1333780 pozdrawiam rafal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam P. Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 bleee... Poprzednie mi się nie spełniły, te pewnie też się nie spełnią :ble: Mimo wszystko dziękuję i nawzajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnzO_CK Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Dziękuje za życzenia i wzajemnie :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted December 16, 2009 Share Posted December 16, 2009 Dziękuję . Ale czy to trochę nie za szybko . :?: :shock: Przypomina mi się reklama Coli, już w listopadzie ogłaszali święta. :evil: Edit: A.... to Londyn . Wszystko jasne , inna strefa czasowa. :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JarekF Posted December 16, 2009 Author Share Posted December 16, 2009 Ale czy to trochę nie za szybko . Pozwoliłem sobie teraz złożyć życzenia, bo w sobotę wyjeżdżam do Polski na święta i mogę nie mieć dostepu do internetu. Ale przecież za tydzień wigilia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qpa Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 a ja Wam życzę i sobie żebyśmy za rok dalej mogli walić spam na tym czy innym forum ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlem Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 ...wyjeżdżam do Polski na święta i mogę nie mieć dostepu do internetu... No tak, koniec świata, białe niedźwiedzie, itd. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafalgruszka Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 witam Kuba wstrząsnął mną ten film ale tak chyba ma być (ja jestem za karą 25lat za jazdę po pijanemu) żeby nie było OT to jeszcze raz wszystkim co najlepsze tyle samo lądowań co startów... pozdrawiam rafal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzechu Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 25 lat kicia? :shock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammuth Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 25 lat kicia? :shock:Albo od razu strzal w pusty leb... :ban: Powtarzam film od Qpy jakby kto przegapil. :arrow: :arrow: :arrow: I tym optymistycznym akcentem (bo a nuz komus jednak trafi do glowy przeslanie ) swiat jakich tylko sobie zyczycie :jupi: oraz duzo modeli pod choinke Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbitlkr Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Wieszanie przy drogach było by skuteczniejsze. Więzienia i tak są przepełnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek504b Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 25 lat kicia? :shock:Lepsze 25 lat kicia czy 25 lat życia w kalectwie :?: Film daje do myślenia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piejar Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Co to za OT z tym kiciem??? :lol2: :lol2: :lol2: Wesołych Świąt, pilocikom :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel4090 Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Koledzy, wszystkiego dobrego w nadchodzące Święta Bożego Narodzenia i zdrowia dla wszystkich Link to comment Share on other sites More sharing options...
alyan Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Serdeczności wszystkim życzę, zdrowia, spotykania dobrych bliźnich i lądowań w całości. Czuwaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vertigooo Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Wesołych Świąt, pilocikom :mrgreen:Dzięki szkoda że moja Futaba tego nie słyszy :jupi:I życzę dobrego karpia żebyście byli nim tak zafascynowani jak mój pies. I żebyście nie mieli potem problemów ze złapaniem go bo ten się całą noc męczył i nie złapał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_skot Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia i zbliżającego się wielkimi krokami Nowego 2010 Roku życzę wszystkim spełnienia wszelkich marzeń, pomyślności, a w modelarskim rzemiośle samych wspaniałych konstrukcji i tylu lądowań co startów A, i nie zapomnijcie pisać do Mikołaja, bo ten kolejne zamówienie szykuje [/b] Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 A, i nie zapomnijcie pisać do Mikołaja, bo ten kolejne zamówienie szykuje w Hobbycity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.