mavericknt Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Od połowy filmu wczorajsze loty przed wigilijne. Przy okazji Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i tylu lądowań co startów w 2010 roku pozdrawiam Jakub Świst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Widzę, że się spodobało holowanie :twisted: wkładaj wyczep do Juniora, bierz Arka z Promykiem i na zawody do Tęgoborzy ! 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 mavericknt, Wojtass mówił że będzie cessną holował, czemu jeszcze tego nie robi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 24 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Kuba Junior ma zaczep od zawsze Arek też ma. A co do cessny to ma za słaby silnik i nieda rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 No, te pokłony w 4:17 to dla operatora i montażysty. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Kuba Junior ma zaczep od zawsze Arek też ma.To dlaczego na zawody makiet nie jeździcie? wiem, że Arek uważa że makiety są dobre dla emerytów, ale może jednak też nie jestem wielkim fanem makiet, ale zawsze fajnie wyglądają w powietrzu i można się pogapić ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja tam zawsze lubiłem makiety szczególnie szybowców. Moze z tego powodu że latam dużymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.