mavericknt Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Od połowy filmu wczorajsze loty przed wigilijne. Przy okazji Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i tylu lądowań co startów w 2010 roku pozdrawiam Jakub Świst Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba r. Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 Widzę, że się spodobało holowanie :twisted: wkładaj wyczep do Juniora, bierz Arka z Promykiem i na zawody do Tęgoborzy ! 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted December 24, 2009 Share Posted December 24, 2009 mavericknt, Wojtass mówił że będzie cessną holował, czemu jeszcze tego nie robi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavericknt Posted December 24, 2009 Author Share Posted December 24, 2009 Kuba Junior ma zaczep od zawsze Arek też ma. A co do cessny to ma za słaby silnik i nieda rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomisław Piotr Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 No, te pokłony w 4:17 to dla operatora i montażysty. Brawo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba r. Posted December 25, 2009 Share Posted December 25, 2009 Kuba Junior ma zaczep od zawsze Arek też ma.To dlaczego na zawody makiet nie jeździcie? wiem, że Arek uważa że makiety są dobre dla emerytów, ale może jednak też nie jestem wielkim fanem makiet, ale zawsze fajnie wyglądają w powietrzu i można się pogapić ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mavericknt Posted December 25, 2009 Author Share Posted December 25, 2009 Ja tam zawsze lubiłem makiety szczególnie szybowców. Moze z tego powodu że latam dużymi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.