Skocz do zawartości

Kacik e-palacza

mammuth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybierz ta z wieksza bateria i kartridzem :P

Rewelacja - teraz moge rano kaszlec co najwyzej dla przyjemnosci z przyzwyczajenia :lol:

Nie wiem na co czekasz :roll: zamawiaj natychmiast .

Opublikowano

Zaglądnij tu. Ja zdecydowałem się na milda po przeczytaniu tego wątku.

Wybierz ta z wieksza bateria i kartridzem :P

Zdecydowanie Pen. Mniej roboty - więcej palenia :faja: .
Opublikowano

No dobra, padlo na mild pen. Co mam od razu dokupic procz liquida?

Kupie na allegro od mild com pl bo maja 2gi atomizer gratis wciaz :D

Opublikowano

Kupie na allegro od mild com pl bo maja 2gi atomizer gratis wciaz :D

Możesz też bezpośrednio na ich stronie www.mild.pl. Liqidów milda nie polecam, rzadki, mało dymu i zajeżdża posmakiem metalu. Zupełnie coś innego niż w kardridżach. Smak to sprawy zbyt indywidualne by można było coś polecić, ja ciągle robię doświadczenia. Poczytaj forum tam jest więcej. O ile chcesz się bawić liqidami koniecznie dokup watę perlonową najlepiej taką , jest dostępna w sklepach akwarystycznych.
Opublikowano

Nie doczekalem :>

Zamowilem pen'a z 2 atomizerami w zestawie i liquid marlboro 18mg...

Najwyzej w pozniejszym czasie domowie kartridże. Na ile te 10 mi starczy biorac pod uwage ze pale minimum paczke dziennie?:D

edit - tak w ogole to jutro zaczne czytac to forum :)

Opublikowano

Na ile te 10 mi starczy biorac pod uwage ze pale minimum paczke dziennie?:D

2-3 dni zapewne :)

Dobrze, ze liquid wziales - na poczatek Ci wystarczy - pozniej trzeba szukac i probowac :(

Opublikowano

O ile chcesz się bawić liqidami koniecznie dokup watę perlonową najlepiej taką , jest dostępna w sklepach akwarystycznych.

W jakim celu ta wata?

Od 18.00 pale milda. Zalozylem 18mg i jakos troche gryzie. Choc ostatnio od zwyklych fajek strasznie mnie gardlo boli, rano oddychac nie umialem :)

Nawet nie jest zle, dla mnie 5h bez analoga (tak?:D) zdaza sie tylko podczas snu.

Jakim odpowiednikiem w stosunku do papierosow jest jeden kartridż w mild penie? Jest to odpowiednik paczki?:) Bo w normalnych warunkach od 18.00 juz bym spokojnie pol paczki walnal :D

Opublikowano

Myślę że kartridż na paczkę to przesada, oceniał bym bardziej na 12-15szt.

Wata zatrzymuje liqid w kartridżu, jak zużyjesz pierwszy to wybebesz środek i zobaczysz. Na razie możesz uzupełniać te co masz ale gdy zechcesz popróbować nowych „smaków” dobrze będzie watę wymienić. Szczegóły na polecanym forum.

ps.

Wszystkich oglądających ten temat, bardziej i mniej zainteresowanych, proszę o odwiedzenie tej strony i "odpowiedni" wpis :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Abstrachujac od tych niepotrzebnych komentarzy ludzi ktorzy nie palą. Od 2tyg. jestem szczesliwym posiadaczem mild pen'a. Na poczatku nie smakowalo mi to zbytnio ale po zmianie liquida na cillinsa jest swietnie. Nie ciagnie mnie od poczatku do zwyklych papierosow, poprawia sie samopoczucie, kondycja, brak smrodu w zimie.... po prostu... ciezko wyjsc z wrazenia. Zarazam tematem coraz wieksza liczbe znajomych. Na dzien dzisiejszy wydatek juz mi sie chyba zwrocil choc nie to najwazniejsze... czerpie z e-fajki duzo wieksza przyjemnosc niz z tradycyjnego papierosa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.