Skocz do zawartości

[P] Pilnie potrzebne plany Piper J-3 Cub

Witold-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję sprawdzone plany modelarskie do budowy modelu Piper J-3 Cub w skali 1/4 lub 1/6. Jestem w stanie odkupić je od właściciela.

Pozdrawiam i z góry dziękuję.

• 1 rok później...
Opublikowano

Żeby nie tworzyć kolejnego watku zapytam tutaj.

Poszukuje planów takich jak wyżej Piper J3 Cub bądź PA-18 1:4. W tej własnie skali, możliwość powiększenia innych planów będzie ostatecznością jednak konstrukcja ze skalą się zmienia a przy tej wielkości może mieć istotną rolę.

Więc jeśli ktoś ma zestaw i plany SIG'a bądź jakieś inne 1:4 będę niezmiernie wdzięczny za kontakt :wink:

z góry dzięki.

Do planów Great Planes (2m) i Sig'a (1.8m) mam dostęp, jakby były jeszcze np. 1/5 to także byłbym zainteresowany :) .

Opublikowano

łoo :D , tej opcji jeszcze nie rozważałem ale może to dobry pomysł.

Nie wiem tylko czy znajdzie się taką drukarnię która by to wykonała :wink: ,chyba że w wersji elektronicznej.

Opublikowano

Dzięki panu Robertowi mam też plan 1:3 J3 cub :jupi: ale mimo wszystko jeśli ktoś miałby namiar na plany 1:4 to dajcie znać :wink:

• 2 tygodnie później...
  • 4 lata później...
Opublikowano

To i ja poproszę michalkamilgaca@gmail.com. zależy mi na planach siga 1.8. Milko podesłałbyś?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

witam to ja tez bym poprosil o te plany  Great Planes (2m) albo Sig'a (1.8m)  123412345@wp.pl z gory dziekuje 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poszukuje planów takich jak wyżej Piper J3 Cub bądź PA-18 1:4. W tej własnie skali, możliwość powiększenia innych planów będzie ostatecznością jednak konstrukcja ze skalą się zmienia a przy tej wielkości może mieć istotną rolę.

Więc jeśli ktoś ma zestaw i plany SIG'a bądź jakieś inne 1:4 będę niezmiernie wdzięczny za kontakt :wink:

z góry dzięki.

Do planów Great Planes (2m) i Sig'a (1.8m) mam dostęp, jakby były jeszcze np. 1/5 to także byłbym zainteresowany :) .

Mam zestaw kit i plany sig , oraz inne 1/4 piper cub

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z góry dzięki.

mog

mog

mogęprzesłać na maila piper cub 1/.4 ale w pliku .tif

jeśli cię interesuje daj maila

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.