Jump to content

[P] Pilnie potrzebne plany Piper J-3 Cub

Witold-P

Recommended Posts

• 1 year later...

Żeby nie tworzyć kolejnego watku zapytam tutaj.

Poszukuje planów takich jak wyżej Piper J3 Cub bądź PA-18 1:4. W tej własnie skali, możliwość powiększenia innych planów będzie ostatecznością jednak konstrukcja ze skalą się zmienia a przy tej wielkości może mieć istotną rolę.

Więc jeśli ktoś ma zestaw i plany SIG'a bądź jakieś inne 1:4 będę niezmiernie wdzięczny za kontakt :wink:

z góry dzięki.

Do planów Great Planes (2m) i Sig'a (1.8m) mam dostęp, jakby były jeszcze np. 1/5 to także byłbym zainteresowany :) .

łoo :D , tej opcji jeszcze nie rozważałem ale może to dobry pomysł.

Nie wiem tylko czy znajdzie się taką drukarnię która by to wykonała :wink: ,chyba że w wersji elektronicznej.

• 2 weeks later...
  • 4 years later...
  • 2 weeks later...

Poszukuje planów takich jak wyżej Piper J3 Cub bądź PA-18 1:4. W tej własnie skali, możliwość powiększenia innych planów będzie ostatecznością jednak konstrukcja ze skalą się zmienia a przy tej wielkości może mieć istotną rolę.

Więc jeśli ktoś ma zestaw i plany SIG'a bądź jakieś inne 1:4 będę niezmiernie wdzięczny za kontakt :wink:

z góry dzięki.

Do planów Great Planes (2m) i Sig'a (1.8m) mam dostęp, jakby były jeszcze np. 1/5 to także byłbym zainteresowany :) .

Mam zestaw kit i plany sig , oraz inne 1/4 piper cub

• 2 weeks later...

z góry dzięki.

mog

mog

mogęprzesłać na maila piper cub 1/.4 ale w pliku .tif

jeśli cię interesuje daj maila

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.