Witold-P Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Witam Poszukuję sprawdzone plany modelarskie do budowy modelu Piper J-3 Cub w skali 1/4 lub 1/6. Jestem w stanie odkupić je od właściciela. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osa Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Witold-P, w tym dziale obowiązują pewne zasady. W przypadku poszukiwania planów w tytule wpisujemy [P] Opisane są tu http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=1814 tak trudno przeczytać tych 6 linijek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Żeby nie tworzyć kolejnego watku zapytam tutaj. Poszukuje planów takich jak wyżej Piper J3 Cub bądź PA-18 1:4. W tej własnie skali, możliwość powiększenia innych planów będzie ostatecznością jednak konstrukcja ze skalą się zmienia a przy tej wielkości może mieć istotną rolę. Więc jeśli ktoś ma zestaw i plany SIG'a bądź jakieś inne 1:4 będę niezmiernie wdzięczny za kontakt :wink: z góry dzięki. Do planów Great Planes (2m) i Sig'a (1.8m) mam dostęp, jakby były jeszcze np. 1/5 to także byłbym zainteresowany . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 A pomniejszenie planów w skali 1:3 bierzesz pod uwagę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 łoo , tej opcji jeszcze nie rozważałem ale może to dobry pomysł. Nie wiem tylko czy znajdzie się taką drukarnię która by to wykonała :wink: ,chyba że w wersji elektronicznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Wrzuć swojego maila do mnie na PW to Ci je podeślę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Posted June 7, 2011 Share Posted June 7, 2011 Dzięki panu Robertowi mam też plan 1:3 J3 cub :jupi: ale mimo wszystko jeśli ktoś miałby namiar na plany 1:4 to dajcie znać :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
somatis Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Witam! Mógłby mi ktoś podesłać na maila plany pipera pod depron najlepiej w PDF matinowak@gmail.com Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korzzo Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Podepnę się pod temat. Poproszę na email: korzeniewski@live.nl, plany tego modelu, jeśli ktoś posiada. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalkamil Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 To i ja poproszę michalkamilgaca@gmail.com. zależy mi na planach siga 1.8. Milko podesłałbyś? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piper Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 witam to ja tez bym poprosil o te plany Great Planes (2m) albo Sig'a (1.8m) 123412345@wp.pl z gory dziekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayster8405 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Znalazłem plany Piperka ale są w dwg Piper J3 Cub.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziobak Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Tu są plany 2200mm http://pfmrc.eu/index.php?/topic/52257-p-plany-piper-j3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayster8405 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 I jeszcze inne w pdf PiperCub.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
semp Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Żeby nie tworzyć kolejnego watku zapytam tutaj. Poszukuje planów takich jak wyżej Piper J3 Cub bądź PA-18 1:4. W tej własnie skali, możliwość powiększenia innych planów będzie ostatecznością jednak konstrukcja ze skalą się zmienia a przy tej wielkości może mieć istotną rolę. Więc jeśli ktoś ma zestaw i plany SIG'a bądź jakieś inne 1:4 będę niezmiernie wdzięczny za kontakt :wink: z góry dzięki. Do planów Great Planes (2m) i Sig'a (1.8m) mam dostęp, jakby były jeszcze np. 1/5 to także byłbym zainteresowany . Mam zestaw kit i plany sig , oraz inne 1/4 piper cub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grabcio Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Ja dorzucę plany Pipera J-3 o rozpiętości 2680 mm autorstwa Paolo Severina znalezione w sieci: http://www.mediafire.com/download/5a12tj8z2o929bi/Piper+J3.rar Piper J3.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
semp Posted March 5, 2016 Share Posted March 5, 2016 Żeby nie tworzyć kolejnego watku zapytam tutaj. Poszukuje planów takich jak wyżej Piper J3 Cub bądź PA-18 1:4. W tej własnie skali, możliwość powiększenia innych planów będzie ostatecznością jednak konstrukcja ze skalą się zmienia a przy tej wielkości może mieć istotną rolę. Więc jeśli ktoś ma zestaw i plany SIG'a bądź jakieś inne 1:4 będę niezmiernie wdzięczny za kontakt :wink: z góry dzięki. Do planów Great Planes (2m) i Sig'a (1.8m) mam dostęp, jakby były jeszcze np. 1/5 to także byłbym zainteresowany . mog mog mogęprzesłać na maila piper cub 1/.4 ale w pliku .tif jeśli cię interesuje daj maila Link to comment Share on other sites More sharing options...
denny72 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Tutaj znalazłem Piper rozpiętość 180cm 1 x Piper J-3 Cup, 1 x Piper L-4 Cup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.