Jedrula Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 jak w temacie gdzie mogę kupić brzeszczoty do takiej piłki w okolicach Świdnicy lub Wrocławia proszę o szybką odpowiedź EDIT: Poprawilem tytul - mammuth
Janosik72 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nie masz w poblizu Obi ,Praktikera czy Castoramy? tam pewnie kupisz , Bylo calkiem niedawno na forum o tym, ze w Obi sa dostepne
Jedrula Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 sprawdzę thanks edit a jeśli nie będzie w obi lub innych takich to gdzie
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Sklepy modelarskie internetowe. modelarski.com modele.sklep.pl modelarnia.pl nastik.pl i wiele wiele innych.
mayo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 w castoramie ostatnio nie widziałem włośnic (o dziwo!). W obi są na 100% (widziałem na długiej i na bielanach). Zestaw 12 brzeszczotów kosztuje ok 10zł.
Damiano11 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja takie brzeszczoty ostatnio kupowałem w Leroy Merli, i było i bardzo dużo w paczce i dosłownie nadawały się do cięcia wszystkiego począwszy od drewna skończywszy na metalu kosz takich brzeszczotów to ok. 20zł.
Piotrek_G Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja, z powodu braku w najbliższej okolicy (czyt. 40 km) żadnego z wymienionych sklepów, zamawiam brzeszczoty tutaj. Przesyłka najpóźniej po dwóch dniach u mnie. I oczywiście taniej niż dojazd do sklepu.
armand Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zależy jak trafisz w sklepie czasem nie nadająsiedo niczego, dobre są zawsze do są dostana w sklepach dla jubilerów.
Łukasz K. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 W OBI na 10000% są ostatnio kupowałem po 10 zł
Boogie Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach.
Janosik72 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 rowniez w tych sklepach , tak przynajmniej kupowalem ,tylko ze szedlem do obslugi bo nie moglem znalezc , a kilka razy nie bylo
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach.Kupiłem kiedyś w Praktikerze takie brzeszczoty Proxxona o rozstawie przetyczek 125mm. Są dostępne o różnej wielkości zębów (10, 15, 25 zębów na cal).
robraf Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja kupilem do wlośnicowe w leroy merlin we wrocku po 12szt pakowane i koszt opakowania to 2,5zł XD tanie- nawet bardzo takie i uzywam do dzis i sie tępia sie tak szybko... moglem wziąc wtedy wiecej paczek jak kupowalem. Wziolem tylko 2 niestety
Pawel_W Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 W OBI są świetne brzeszczoty LUX. Bardzo bardzo cienkie i bardzo bardzo ostre. Kosztują coś koło 5 zł?? za paczkę 10 szt.
Jedrula Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2010 Już mam kupiłem w liroju irwina i własną ramkę , ale za brzeszczoty to zdzierstwo 11zł za 3szt. :cry:
RobertK Opublikowano 11 Stycznia 2010 Opublikowano 11 Stycznia 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach.Kupiłem kiedyś w Praktikerze takie brzeszczoty Proxxona o rozstawie przetyczek 125mm. Są dostępne o różnej wielkości zębów (10, 15, 25 zębów na cal). Proxxon (do nabycia też w castoramie) jest naprawdę dobry ,te grubsze tną idealnie i nie "wężykują"
madmax Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Bardzo dobre są brzeszczoty jubilerskie. Potrzebowałem ciąć laminat 2,5mm ( szkło - węgiel - szkło ) - cięły jak masło. Trzeba jednak uważać - są strasznie cienkie i potrafią się zerwać. Kupiłem je na Allegro - 8 zł/10szt.
halabala83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Teraz to w kazdym markecie budowlanym widac .
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Stycznia 2010 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Teraz to w kazdym markecie budowlanym widac .Są jednak tak różne, że można się w tym pogubić. Na ten przykład: Dedra choć tanie to lepiej ich nie tykać- szkoda nawet tych niewielkich pieniędzy na taki badziew. Bahco, Sandvik choć do tanich nie należą to jednak są warte swojej ceny.
halabala83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 A gdzie mogę dostac cienkie brzeszczoty wolframowe :?:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.