Jedrula Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 jak w temacie gdzie mogę kupić brzeszczoty do takiej piłki w okolicach Świdnicy lub Wrocławia proszę o szybką odpowiedź EDIT: Poprawilem tytul - mammuth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nie masz w poblizu Obi ,Praktikera czy Castoramy? tam pewnie kupisz , Bylo calkiem niedawno na forum o tym, ze w Obi sa dostepne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 sprawdzę thanks edit a jeśli nie będzie w obi lub innych takich to gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Sklepy modelarskie internetowe. modelarski.com modele.sklep.pl modelarnia.pl nastik.pl i wiele wiele innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 w castoramie ostatnio nie widziałem włośnic (o dziwo!). W obi są na 100% (widziałem na długiej i na bielanach). Zestaw 12 brzeszczotów kosztuje ok 10zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano11 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja takie brzeszczoty ostatnio kupowałem w Leroy Merli, i było i bardzo dużo w paczce i dosłownie nadawały się do cięcia wszystkiego począwszy od drewna skończywszy na metalu kosz takich brzeszczotów to ok. 20zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ja, z powodu braku w najbliższej okolicy (czyt. 40 km) żadnego z wymienionych sklepów, zamawiam brzeszczoty tutaj. Przesyłka najpóźniej po dwóch dniach u mnie. I oczywiście taniej niż dojazd do sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zależy jak trafisz w sklepie czasem nie nadająsiedo niczego, dobre są zawsze do są dostana w sklepach dla jubilerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W OBI na 10000% są ostatnio kupowałem po 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 rowniez w tych sklepach , tak przynajmniej kupowalem ,tylko ze szedlem do obslugi bo nie moglem znalezc , a kilka razy nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach.Kupiłem kiedyś w Praktikerze takie brzeszczoty Proxxona o rozstawie przetyczek 125mm. Są dostępne o różnej wielkości zębów (10, 15, 25 zębów na cal). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 ja kupilem do wlośnicowe w leroy merlin we wrocku po 12szt pakowane i koszt opakowania to 2,5zł XD tanie- nawet bardzo takie i uzywam do dzis i sie tępia sie tak szybko... moglem wziąc wtedy wiecej paczek jak kupowalem. Wziolem tylko 2 niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 W OBI są świetne brzeszczoty LUX. Bardzo bardzo cienkie i bardzo bardzo ostre. Kosztują coś koło 5 zł?? za paczkę 10 szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Już mam kupiłem w liroju irwina i własną ramkę , ale za brzeszczoty to zdzierstwo 11zł za 3szt. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach.Kupiłem kiedyś w Praktikerze takie brzeszczoty Proxxona o rozstawie przetyczek 125mm. Są dostępne o różnej wielkości zębów (10, 15, 25 zębów na cal). Proxxon (do nabycia też w castoramie) jest naprawdę dobry ,te grubsze tną idealnie i nie "wężykują" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Bardzo dobre są brzeszczoty jubilerskie. Potrzebowałem ciąć laminat 2,5mm ( szkło - węgiel - szkło ) - cięły jak masło. Trzeba jednak uważać - są strasznie cienkie i potrafią się zerwać. Kupiłem je na Allegro - 8 zł/10szt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Teraz to w kazdym markecie budowlanym widac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Teraz to w kazdym markecie budowlanym widac .Są jednak tak różne, że można się w tym pogubić. Na ten przykład: Dedra choć tanie to lepiej ich nie tykać- szkoda nawet tych niewielkich pieniędzy na taki badziew. Bahco, Sandvik choć do tanich nie należą to jednak są warte swojej ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 A gdzie mogę dostac cienkie brzeszczoty wolframowe :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.