Jedrula Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 jak w temacie gdzie mogę kupić brzeszczoty do takiej piłki w okolicach Świdnicy lub Wrocławia proszę o szybką odpowiedź EDIT: Poprawilem tytul - mammuth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Nie masz w poblizu Obi ,Praktikera czy Castoramy? tam pewnie kupisz , Bylo calkiem niedawno na forum o tym, ze w Obi sa dostepne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted January 8, 2010 Author Share Posted January 8, 2010 sprawdzę thanks edit a jeśli nie będzie w obi lub innych takich to gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin K. Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Sklepy modelarskie internetowe. modelarski.com modele.sklep.pl modelarnia.pl nastik.pl i wiele wiele innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mayo Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 w castoramie ostatnio nie widziałem włośnic (o dziwo!). W obi są na 100% (widziałem na długiej i na bielanach). Zestaw 12 brzeszczotów kosztuje ok 10zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damiano11 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ja takie brzeszczoty ostatnio kupowałem w Leroy Merli, i było i bardzo dużo w paczce i dosłownie nadawały się do cięcia wszystkiego począwszy od drewna skończywszy na metalu kosz takich brzeszczotów to ok. 20zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek_G Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Ja, z powodu braku w najbliższej okolicy (czyt. 40 km) żadnego z wymienionych sklepów, zamawiam brzeszczoty tutaj. Przesyłka najpóźniej po dwóch dniach u mnie. I oczywiście taniej niż dojazd do sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
armand Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Zależy jak trafisz w sklepie czasem nie nadająsiedo niczego, dobre są zawsze do są dostana w sklepach dla jubilerów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łukasz K. Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 W OBI na 10000% są ostatnio kupowałem po 10 zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boogie Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janosik72 Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 rowniez w tych sklepach , tak przynajmniej kupowalem ,tylko ze szedlem do obslugi bo nie moglem znalezc , a kilka razy nie bylo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach.Kupiłem kiedyś w Praktikerze takie brzeszczoty Proxxona o rozstawie przetyczek 125mm. Są dostępne o różnej wielkości zębów (10, 15, 25 zębów na cal). Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 ja kupilem do wlośnicowe w leroy merlin we wrocku po 12szt pakowane i koszt opakowania to 2,5zł XD tanie- nawet bardzo takie i uzywam do dzis i sie tępia sie tak szybko... moglem wziąc wtedy wiecej paczek jak kupowalem. Wziolem tylko 2 niestety Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawel_W Posted January 10, 2010 Share Posted January 10, 2010 W OBI są świetne brzeszczoty LUX. Bardzo bardzo cienkie i bardzo bardzo ostre. Kosztują coś koło 5 zł?? za paczkę 10 szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jedrula Posted January 10, 2010 Author Share Posted January 10, 2010 Już mam kupiłem w liroju irwina i własną ramkę , ale za brzeszczoty to zdzierstwo 11zł za 3szt. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobertK Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 A nie wiecie gdzie mozna dostac takie brzeszczoty do wyrzynarek mechanicznych. Roznia sie tym od standardowych, ze maja takie przetyczki na koncach.Kupiłem kiedyś w Praktikerze takie brzeszczoty Proxxona o rozstawie przetyczek 125mm. Są dostępne o różnej wielkości zębów (10, 15, 25 zębów na cal). Proxxon (do nabycia też w castoramie) jest naprawdę dobry ,te grubsze tną idealnie i nie "wężykują" Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmax Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Bardzo dobre są brzeszczoty jubilerskie. Potrzebowałem ciąć laminat 2,5mm ( szkło - węgiel - szkło ) - cięły jak masło. Trzeba jednak uważać - są strasznie cienkie i potrafią się zerwać. Kupiłem je na Allegro - 8 zł/10szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halabala83 Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Teraz to w kazdym markecie budowlanym widac . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Mc Fly Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Teraz to w kazdym markecie budowlanym widac .Są jednak tak różne, że można się w tym pogubić. Na ten przykład: Dedra choć tanie to lepiej ich nie tykać- szkoda nawet tych niewielkich pieniędzy na taki badziew. Bahco, Sandvik choć do tanich nie należą to jednak są warte swojej ceny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
halabala83 Posted February 19, 2010 Share Posted February 19, 2010 A gdzie mogę dostac cienkie brzeszczoty wolframowe :?: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.