Marcin K. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam. Chciałbym zaprezentować mój pierwszy film z pokładu:) Nośnik to ASW28 po lekkim tuningu. Przy okazji pytanie. Co można zrobić żeby zdjęcia były bardziej ostre? Film trochę blado wyszedł. Spodziewałem się lepszego efektu... Zapraszam do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Sprzedaj to co masz i kup lekki aparat fotograficzny. Np. Samsunga, jakiś prosty model. S550, jeżeli jeszcze dostaniesz, albo s760, zresztą obojętnie, każdy z nich robi dobre filmy. Zreszta inni koledzy używaja innych marek i też chwalą. Ja akurat wypróbowałem te dwa. Zero efektu czarnego słońca, zero migających śmigieł. Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 EDIT: ale gafa fajny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 baxter12, Ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma... Jest szansa no polepszenie jakości wideo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Raczej nie będzie lepiej. Trochę lepiej będzie jeśli słońce będzie wyżej. Ale z tego sprzętu musisz się spodziewac takich efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Szkoda.. ale dobre i to:) Może kiedyś się dorobię FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 tu masz mój film nakręcony telefonem lg kp 500. Nakręcony jakieś 7miesiecy temu w ładna słoneczna pogodę nie mniej jednak widać jakość w porównaniu do fco2 .... obejrzyj od 2:00 min p.s Dodam ze tel był chamsko przyklejony na izolacje pod skrzydło i tyle , a sam model jest bez lotek z silnikiem szczotkowym i wielkim pakietem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.