samolocik Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 W sobotę i niedzielę latamy jeżeli wyjrzy słoneczko 8) Ale uwaga! Podaję za pewnym źródłem: ..."W 2010 r. zegarki przestawiamy 31 października, z 3:00 na 2:00 w nocy"... jeżeli nie wszyscy przestawią zegarki to możemy się nie spotkać :lol2:
darek.3333 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 W sobotę i niedzielę latamy jeżeli wyjrzy słoneczko 8) Ale uwaga! Podaję za pewnym źródłem: ..."W 2010 r. zegarki przestawiamy 31 października, z 3:00 na 2:00 w nocy"... jeżeli nie wszyscy przestawią zegarki to możemy się nie spotkać :lol2: Czy to oznacza , że dla tych co nie przestawią zegarka słoneczko wyjrzy później? :wink: A swoją drogą umawiacie się o wschodzie słońca?
samolocik Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Czy to oznacza , że dla tych co nie przestawią zegarka słoneczko wyjrzy później? :wink: A swoją drogą umawiacie się o wschodzie słońca? Jak to w dużych miastach, dla niektórych słoneczko zawsze wychodzi później jezeli mieszkają w bloku zasłoniętym innym "drapaczem" chmur ;D
Qbatus Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Jak to w dużych miastach, dla niektórych słoneczko zawsze wychodzi później jezeli mieszkają w bloku zasłoniętym innym "drapaczem" chmur ;D A co Ty się Piotrze martwisz. Przecież mieszkasz poza miastem w domku jednorodzinnym :devil:
samolocik Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Mieszkałem dostatecznie długo w paru różnych blokach i dobrze to pamietam :| [edit] ale wracając do tematu latamy!
Qbatus Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ale wracając do tematu latamy! Sobota 9:00? Zapraszamy wszystkich, którzy mają cokolwiek, co odrywa się samo od ziemi
darek.3333 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 co odrywa się samo od ziemi O takich modelach nie słyszałem... :crazy:
From_heaven Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Umówiłem się dzisiaj na latanie około 15 w Piekarach na przeciwko Tyńca. Zapraszam.
From_heaven Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Widzę, że jak ładna pogoda to nikomu się latać nie chcę Gdyby ktoś jednak miał ochotę zamienić dzisiaj blokowisko na kontakt z naturą z klasztorem w tle, to latamy od 14 w Piekarach.
Qbatus Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Wczoraj napisałem: Sobota 9:00? Zapraszamy wszystkich, którzy mają cokolwiek, co odrywa się samo od ziemi Zapomniałem dodać, że Czyżyny, ale chyba wszyscy wiedzą, że tam latamy.Chłopaki chyba jeszcze są, ja niestety z przyczyn rodzinnych byłem tylko chwilkę. Już jesteśmy umówieni na jutro godz. 10:00 (na nowy czas) w tym samym miejscu.
f-150 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Dawajcie jakieś fotki.Przynajmniej nacieszę oko.Jutro może i mnie się uda jeżeli młodzież przyjedzie do sklepu w miarę wcześnie. Idę wzmacniać podwozie w 152. :twisted: trzeba coś rozbić ,bo zaczyna brakować miejsca w dwóch piwnicach i sklepie. ;D
From_heaven Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Lata ktoś dzisiaj na Czyżynach około 10? Wpadnę tam na chwilę przed wizytą u rodziny.
yay Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 ESA będą latać właśnie o 10:00
mirolek Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 ESA latały dziś i latały wczoraj Wczoraj z Rafałem mieliśmy po 3 cięcia w czterech walkach ale dziś Rafał zdystansował wszystkich zawodników ..... 5 cięć w 5 walkach :wink: Moje dzisiejsze dwa cięcia i Kuby jedno to mizerny wynik ale wszyscy byli zadowoleni ze zwycięstwa nad wiatrem i faktem powrotu do domu z modelem w jednym kawałku. Nie obyło się w trakcie bez udziału CA i przyspieszacza a Piotrka po trzeciej walce przestał słuchać odbiornik w modelu KI ale bilans strat niewielki i dzień można uznać za udany. Dziś i wczoraj przywitaliśmy też dwóch nowych entuzjastów ESA .... mam nadzieję, że Eskadra Kraków wkrótce powiększy swoje szeregi ;D .....będą fotki? ms
mirolek Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 ESA latały dziś i latały wczoraj Wczoraj z Rafałem mieliśmy po 3 cięcia w czterech walkach ale dziś Rafał zdystansował wszystkich zawodników ..... 5 cięć w 5 walkach :wink: Moje dzisiejsze dwa cięcia i Kuby jedno to mizerny wynik ale wszyscy byli zadowoleni ze zwycięstwa nad wiatrem i faktem powrotu do domu z modelem w jednym kawałku. Nie obyło się w trakcie bez udziału CA i przyspieszacza a Piotrka po trzeciej walce przestał słuchać odbiornik w modelu KI ale bilans strat niewielki i dzień można uznać za udany. Dziś i wczoraj przywitaliśmy też dwóch nowych entuzjastów ESA .... mam nadzieję, że Eskadra Kraków wkrótce powiększy swoje szeregi ;D .....będą fotki? ms
samolocik Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Koniec końców okazało się, że winę za złą pracę mojego odbiornika ponosi włącznik regulatora Jeti Eco 25. Włącznik w pozycji "ON" raz łączył, raz nie łączył. Skończyło się na bezpardonowym wyeliminowaniu go i zlutowaniu przewodów. Teraz znowu wszystko działa jak trzeba Poniżej kilka zdjęć z naszego latania. Przepraszam jeżeli ktoś się na nich nie znalazł - reklamacje można składać u fotografa :mrgreen: Piloci udają się na miejsce walki. Przygotowania przed startem. Gdy wszyscy się przygotowują do walki Kuba siada za sterami poczciwej Cessny. Prawdziwy twardziel! Koledzy pracują w pełnym napięciu a On płynie po niebie swoim płatowcem. Przed walką jest troszkę nerwowo. Gotowi na stanowiskach. Startujemy! Szybkie przezbrajanie przed następną walką i konieczny serwis myśliwców. I lecimy Samoloty szczęśliwie wylądowały Ale nie wszyscy mieli na tyle sił, aby samodzielnie powrócić do bazy…
CoolSky Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 I jeszcze kilka fotek z wczorajszego latania.. Przy dość dużym wietrze modele esa dzielnie spisywały się na niebie.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us A z wiatrem walki nabierały szaleńczego tempa.... Uploaded with ImageShack.us
darek.3333 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Pozdrowienia z centrum... fajnie sobie latacie. My też latamy codziennie i dziś też się wybieramy. Udanych dalszych lotów. :wink:
From_heaven Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Choć to myśliwce, to zdjęcia bombowe
Rekomendowane odpowiedzi