darek.3333 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 . Pilot, rozumiem, że się relaksuje przed weekendem :rotfl: Pilot to się chyba katapultował sądząc po ubytku kadłuba. :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 razem z silnikiem :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Umawiamy się na trening na jutro? Może mocno dmuchać. Są jacyś neiustraszeni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Jak nie będzie sypać żabami to będziemy, ale czy ki61 pojawi się w powietrzu to nie wiem :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 O ktorej powinienem sie pojawic ze swoim ESA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 o 10:00 wam pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 jak nie będzie deszczowo, to się pojawimy pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Mi bardzo przykro, ale będę musiał opuścić ostatni przed zawodami trening, wypadła mi pracująca sobota :? A może to i dobrze, bo Mustang wypicowany leży na półeczce, a (nie żebym się bał wiatru :devil: ) różne rzeczy się mogą przydarzyć :rotfl: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Padac moze nie bedzie, ale wszystkie prognozy mowia, ze bedzie mocno wialo. Chyba nie bedzie pogody na nasze pianki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Decyduje sie ktos dzisiaj na latanie? Czyżyny, smietnik, inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Bylem o 10:00. Wydawalo sie ze nei jest tak tragicznie. Pierwszy raz mialem takie ladowanie: samolot stal w miejscu w powietrzu przez dluzsza chwile, az wlaczyl mi sie timer - jak stal w miejscu tak samo wyladowal, jak harrier Pozniej juz tak wialo (i wieje do tej pory), ze ledwo udalo mi sie schowac samolocik do samochodu - chcialo odewac skrzydla jak go przenosilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Kamikaze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Hej, Byliśmy na czyżynach po 10 ale wiatr łeb urywa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 A w centrum zero wiatru i deszczu.... lataliśmy cztery godziny w niedzielę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Wojtek, F-150 podaj mi proszę na mojego maila ze stopki Twój adres mailowy. Chciałem Ci wysłać wiadomość na PW ale nie chciała pójść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Doszło i poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Jest siła w Narodzie na jutrzejsze i/lub piątkowe i/lub sobotnie i/lub niedzielne latanie? Atak na czerwone gwiazdy namalowane na mojej Airacobrze dobrze by wyglądał w Dzień Niepodległości (miejsce: Czyżyny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 "Siła" jest i chetnie polatam ..... planuję też ulotnienie Albatrosa. Najlepiej spotkać się rano na Czyżynach ale może są inne propozycje? Poszukiwana miękka i wysoka trawa :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Hej, jeśli poskładam dziś model to chętnie wybiorę się na oblot na Czyżyny w czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 witam, po baaaaardzo dlugiej nieobecnosci, moze i ja dolacze do waszych szeregow, dzisiaj po pracy jade przepalic silnik, a jutro (czwartek) moze sie pojawie - jak tylko bede mial gdzie dziecko zostawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi