Qbatus Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Na mnie możesz liczyć. Mustang odbudowany będzie co rozwalać :devil: 9 jest ok, a wiatrem bym się tak nie przejmował. Damy radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Na meteo.pl pokazują, że ma jutro wiać nawet 28 km/h (prawie 8m/s). Jak wieje powyżej 4 m/s to warunki robią się raczej tylko na szybowce na zboczu. A dzisiaj rano było świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Kurcze rzeczywiście. Wczoraj wieczorem sprawdzałem i prognoza jeszcze była bardziej przychylna. Może wiać naprawdę mocno :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Mnie równiez 9 odpowiada więc się przygotuję - oby się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Weźcie parasole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Weźcie parasole Pewnie pracujesz i jak zwykle dobrze nam życzysz ... :lol2: Tu: http://freemeteo.com/default.asp?pid=22&la=20&gid=3094802&nDate=1 nic się nie zmieniło i nadal zapowiada się przyzwoita pogoda, wiać i padać będzie jak już wylatamy wszystkie pakiety :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Przeciwsłoneczne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Jeszcze tylko trzeba to jakoś połączyć.... i można startować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 No i jak, polataliście? Wieje jak diabli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Kto polatał to polatał. Ja głównie biegałem za modelami albo zbierałem piankę z lotniska :evil: Reszta eskadry sie spisała (jak zawsze) i było dużo zabawy oraz cięć tasiemek. I pomyśleć że na początku nie chcieliśmy latać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wyjątkowo długo dzisiaj marudziliśmy zanim pierwsze maszyny wzniosły się w powietrze - to jak nimi rzucało po całym niebie też nie było zachęcające - ale w końcu przemogliśmy się, co można zobaczyć TU> Były cięcia tasiemek i całych modeli, łzy (od wiatru) i dużo świetnej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 I tutjaj jeszcze pare zdjec: https://picasaweb.google.com/anna.makarowska/Prawie_wiosenne_latanie?authkey=Gv1sRgCPXC_ouewdLzKg# Jutro rano zapowiada sie 'nie gorzej' jesli chodzi o warunki do latania. Proponuje potworzyc zabawe o 9:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Ja będę próbował od 8-ej. Przynieście proszę jakiś kawałek ołowiu. Potrzebuję na czas lotów do 40g. Chyba, że będzie wiało to trochę więcej [edit] 5 postów wyżej: Hubert, przepraszam za skojarzenia. Chcesz z tego zrobić bukiet tulipanów na 8 marca :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ok, to ja tez bede o 8:00. Kawalek grubej blaszki, ok 40-50g bede mial ze soba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Piotr, rozszyfrowałeś mnie - będę robił goździki na ósmego Co do ołowiu to dzisiaj znalazłem na lotnisku dwa małe ciężarki po 8g, więc 16g będzie czekało na Ciebie jutro rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolocik Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Dzięki! Ps. Z taką ilością ołowiu to będę trawę kosił, nie tasiemki :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wyjątkowo długo dzisiaj marudziliśmyWszyscy mieli ochotę polatać, tylko perspektywa szukania modelu pod Kielcami troszkę osłabiała ducha walki ...... stąd to piękne pożegnalne zdjęcie naszych modeli :rotfl: Kuba naprawionym Mustangiem dał jednak dobry przykład i w myśl zasady "wymiękają tylko tasiemki" jakoś poszło. Poziom (czytaj pułap) walk był wysoki bo przy ziemi wiatr mocno wirował i dociskał ale nie zmniejszyło to atrakcyjności zabawy. Parasole nie były potrzebne :mrgreen: O 8 melduję się na lotnisku ... pakiety naładowane, tasiemki przygotowane - latamy. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niki Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Dziś mamy film prawie pełnometrażowy - o tu jest :jupi: w końcu udało się coś nakręcić, całe 5min... ale zdecydowanie nie pomagaliście :!: :!: :!: Łatwiej by mi było, jakbyście chociaż próbowali latać w jednym miejscu :rotfl: plus jeszcze jako gratis za wytrwałe latanie - fotek trochę pozdrawiam Gosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 ostro dziś wiało :shock: Było kilka stref ale dopiero na zdjęciach zauważyłem, że Witek lądował w zupełnie nieznanej mi części lotniska :devil: W kategorii WWII jeszcze dawało się walczyć i kontrolować modele a na wietrze niepodzielnie panował "radziecki niszczyciel". W WWI Balilla i Berg zatańczyły "taniec śmierci" spotykając się czołowo w drugiej walce- wcześniej Rafał zapewnił sobie zwycięstwo zaliczając dwa cięcia. Mocno energetyczny był ten niedzielny poranek. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi