tadek041 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Cześć. Fajnie że udało wam się trochę polatać. Wspaniały EDGE. A gdzie to zacne miejsce gdzie to można wznieść się czymś większym ? Ciekawy teren z tego co widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Kombat .... gdzieś się spotyka? Tak spotkanie było w sobotę na Czyżynach w samo w południe - kilka walk ESA oraz loty innych modeli. Jak zawsze nie obyło się bez drobnych uszkodzeń :shock: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7482 Pojawiły się też 3 quadrokoptery .... wkrótce będzie ich więcej niż modeli ESA :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 W przyszłym tygodniu też trening jest w sobotę o 12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Więcej kraks i modeli: K L I K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 trening jest w sobotę o 12 ? Prawdopodobnie tak ale potwierdzę na koniec tygodnia w temacie Kombat_Kraków ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byczek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 znaleziono dziś tj. 24 listopada w godzinach ok 17.00 w krakowie model motoszybowca, uczciwość modelarska nakazuje mi zwrócić model prawowitemu właścicielowi motoszybowca. Tel. 694-807-489 mail. kloku23@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To jak z tym treningiem ESA jutro? Jeżeli nic się nie zmieniło to będę o 13 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Do Polski wchodzi niż "Yoda" który charakteryzuje sie silnymi porywami wiatru, na wybrzeżu jest to już orkan. W małopolsce będzie wiało ale na szczescie krótko i nie tak intensywnie jak nad morzem. W chwili obecnej w rejonie EPKC wieje wiatr ok 9 km/h (podmuchy 13-19 km/h). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Wiatr w tylko niewielkim stopniu utrudnial latanie ESiAkami, ba moze troche chlodzil zapedy pilotow - slyszalem ze w Centrum Modelarstwa szykuja juz dla nas wiaderka CA, a tutaj tylko kilka drasniec i otarc w powietrzu Pewnie pojawia sie jakies zdjecia, ale poki co jeszcze film z czwartkowego latania, prawie z Krakowa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arya Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Tutaj dowód na to, że Eskadra Kraków żadnego wiatru się nie boi pozdrawiam, Ania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No fajnie polataliście. A ja nie poszedłem z myślą że wiatr jest zbyt duży na mój mały modelik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Hej wszystkim. Dzisiaj były pustki na Czyżynach ? Czy ja trafiłem na taką godzinkę ? Dzisiaj troszkę polatałem spalinowym Edge 540 mini i było super. Jeśli chodzi o pogodę było średnio wietrznie i bardzo ciepło jak na tą porę roku. No i plus dzisiejszej wizyty był też taki że z powodu sprzedaży choinek, mogłem wjechać na pas startowy samochodem od ulicy Bora Komorowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 4 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Odsypialiśmy ostanie w tym sezonie zawody ESA na jakie Eskadra Kraków wybrała się aż za Wrocław. Eskadra Kraków najlepszą eskadrą ESA w Polsce w obu kategoriach a nasz MISTRZ (Rafał) indywidualnie 1-szy w kategorii WWI i 3-ci w kategorii WWII ;D ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No to moje najszczersze gratulacje. Jednak regularny trening znaczy bardzo wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Dziś uruchomiliśmy nowiutki laser :jupi: o polu roboczym 1200x1000.Zapraszamy zainteresowanych do korzystania z usługi cięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Trening ESA dziś o godz. 11 na Czyżynach. Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Jak się udał trening ESA? Ja polatałem po obiedzie ale przy zachodzącym słońcu "paluszki" szybko marzły na drążkach ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Myślę, że wypadł pozytywnie pomimo 2 krakrs i to dość widowiskowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Te 2 ESowe krakasy zmroziły krew w żyłach wszystkich widzów Widać to sport baaaaardzo urazowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi