Dj. Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam, dzisiejsza pogoda to dwie sprzecznosci - piekne błękitne niebo, słonce - super czas do latania, ale temperatura powietrza -14 brrrry... Co wiec robią niektórzy koledzy aby nie stracić nawyków przed sezonem - w końcu nadejdzie - a także po to aby im żona w domu, w sobote od rana... - tu każdy bedący w związku wie co powinno być napisane, bedący w stanie wolnym powinni szybko uczynić ten krok i sie dowiedziec :rotfl: :rotfl: :rotfl: Popatrzcie: http://www.youtube.com/user/Dj1414104#p/a/u/0/IEYWCGEjdV4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam Jarku fajny filmik. Przyznam się, że już trochę mnie "nosi" w domu. Chętnie bym polatał, tylko z moimi 2,78cm Przecież takich duży sal gimnastycznych nie budują :wink: A może by takiego małego depronka złożyć :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 No to uwieczniłeś całą antenę Jurka. Zaraz jak poszedłeś to próbował sam siebie upolować i antena od nadajnika zrobiła się jakaś dziwna,pokręcona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 A może by takiego małego depronka złoży Koniecznie Wojtek zrób to i do latania w zimę ruszaj! Ja jeszcze nie zrobiłem takiego :oops: Zaraz jak poszedłeś to próbował sam siebie upolować i antena od nadajnika zrobiła się jakaś dziwna,pokręcona Tak Jurek bardzo lubi latanie w "fullkontakcie" w końcu musiało sie to jakos skonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.