Dj. Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam, dzisiejsza pogoda to dwie sprzecznosci - piekne błękitne niebo, słonce - super czas do latania, ale temperatura powietrza -14 brrrry... Co wiec robią niektórzy koledzy aby nie stracić nawyków przed sezonem - w końcu nadejdzie - a także po to aby im żona w domu, w sobote od rana... - tu każdy bedący w związku wie co powinno być napisane, bedący w stanie wolnym powinni szybko uczynić ten krok i sie dowiedziec :rotfl: :rotfl: :rotfl: Popatrzcie: http://www.youtube.com/user/Dj1414104#p/a/u/0/IEYWCGEjdV4
wojcio69 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Witam Jarku fajny filmik. Przyznam się, że już trochę mnie "nosi" w domu. Chętnie bym polatał, tylko z moimi 2,78cm Przecież takich duży sal gimnastycznych nie budują :wink: A może by takiego małego depronka złożyć :roll:
TooM Opublikowano 23 Stycznia 2010 Opublikowano 23 Stycznia 2010 No to uwieczniłeś całą antenę Jurka. Zaraz jak poszedłeś to próbował sam siebie upolować i antena od nadajnika zrobiła się jakaś dziwna,pokręcona .
Dj. Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 A może by takiego małego depronka złoży Koniecznie Wojtek zrób to i do latania w zimę ruszaj! Ja jeszcze nie zrobiłem takiego :oops: Zaraz jak poszedłeś to próbował sam siebie upolować i antena od nadajnika zrobiła się jakaś dziwna,pokręcona Tak Jurek bardzo lubi latanie w "fullkontakcie" w końcu musiało sie to jakos skonczyc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.