instruktor Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 "Dokładnie, nie wolno dawać gazu należy odłączyć aku od regla i na grzejnik..." Tak oczywiscie tylko gdzie znajdę w/w na lotnisku 20 km od domu? :? Ja postepuje nieco inaczej wydmuchuję śnieg tyle ile się da a potem wymieniam akumlator na naładowany i ...... dalej sobie latam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 no w sumie tak bo tutaj chodzi oto żeby woda się nie dostała i nie zrobiła zwarcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 dzięki za odp. dot. lądowania w śniegu. a co do warunków to tego nie przebijecie: wczoraj po południu na drodze między Budziszem (pomorskie) a Żuławką Sztumską (pomorskie) śnieg sięgał wyżej niż podniesiona łycha do odgarniania śniegu zamontowana na pługu. mi mniej więcej do pasa czyli jakieś 120cm!!! wiem, bo stałem 1,5 godz. za pługiem, który czekał, aż wyciągną tir-a z rowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 trochę odgrzebie temat. 2 tyg. temu nie dotarłem do pracy, bo: to miejsce gdzie fadromą odgarniali śnieg w poprzek drogi, bo wzdłuż nie dała rady. ale za to jakie widoki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A niektórzy radzą sobie tak :rotfl: na wszelki wypadek opis http://moto.onet.pl/1634109,1,wlasciele-bmw-nie-wiedza-czym-jezdza,artykul.html?node=2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 fakt zaspy są jechałem dzisiaj quadem z pługiem przez wioski i powiem wam że zgarnąłem jakieś 70 ton sniegu ! a posypalem okolo 4 ton soli wiec niezle.... Niezłą ładowność miał ten quad... To ile byś rozsypał tej soli i ile tego śniegu przetachał, jakbyś wziął malucha... ho ho ho... :twisted: Kuba.K, trochę pojeździsz to zobaczysz ilu ludzi jeździ jak :ass: Z mojej obserwacji i nasłuchu na CB, wynika, że jak :ass: jeżdżą wszyscy inni, poza nami... :wink: PS - jak kupować samochód, to tylko od starszej pani... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 madrian - bardzo ciekawe Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Silnikowi śnieg wogóle nie przeszkadza, i napewno się nie spali o śniegu. Możecie łatwo sprawdzić, jak ładnie się kręci zanurzony w wodzie. To do postu małegoRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Z mojej obserwacji i nasłuchu na CB, wynika, że jak :ass: jeżdżą wszyscy inni, poza nami... :wink: Osoba która nas wyprzedza to idiota jadący po śmierć osoba którą wyprzedzamy to zawalidroga, to stara prawda ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Magiczne słowo, to opony zimowe, szczególnie w większych i cięższych samochodach osobowych, sam ostatnio sprawdziłem, róznica jest jednak kolosalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.