Gites Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Kolejny film z oblotow prototypu. [...]Brawo brawo... faktycznie stabilność na małej wysokości doskonała (może być lepiej? ).Co teraz macie w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Jeszcze trochę testów, w tej chwili powstaje więcej platform beta testerów, projekt końcowej wersji, projekt regulatorów, załatwienie formalności, przygotowanie KIT'a do sprzedaży i chyba tyle Niestety jeszcze troszeczkę to potrwa, jednak jesteśmy dalej niż bliżej Odpowiadając na pytanie "czy można lepiej". Posiadam dwa mikrokoptery - chyba najlepszy quad na rynku. Prawie dorównują temu, choć przy odbijaniu strug z ziemi jest trochę gorzej Wyższość naszego widoczna będzie dopiero przy silnym wietrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Filmik pierwsza klasa. Pytanko mam do was : Czy ciężko się pilotuje tą maszynę ? oraz czy nie próbowaliście troszeczkę tym poszaleć ? Poszaleć czyli polatać szybciej więcej szybkich zwrotów, zakrętów itd. Czy przybliżona cena jest już znana ? Jeśli nie to kiedy ogłosicie tą nowinkę na którą wszyscy czekają, miło by gdybyście poinformowali wcześniej o cenie Kefir jak wrażenia z lotu ? Pozdrawiam Mirek-Eski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Filmik pierwsza klasa. Pytanko mam do was : Czy ciężko się pilotuje tą maszynę ? oraz czy nie próbowaliście troszeczkę tym poszaleć ? Poszaleć czyli polatać szybciej więcej szybkich zwrotów, zakrętów itd. Wkrótce będą też szaleństwa, spokojnie Pilotowanie tego jest łatwiejsze od pilotowania e-sky Lamy, tylko z niesamowitą mocą. Podczas gdy coś pomylisz, puszczasz drążki i sam sie stabilizuje i wyhamowuje. Najprawdopodobniej na zlocie FPV (4-6 czerwca) zrobimy prezentacje dwóch modeli testowych, w tym jedna z projektem drewnianej ramy. O cenie juz pisalismy kilkukrotnie... jak bedziemy wiedziec to Wy rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Odpowiadając na pytanie "czy można lepiej" [...]To było pytanie retoryczne... chyba lepiej by brzmiało w lekko przestarzałej formie:Czyż może być lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Lata się bardzo ładnie i przyjemnie są jeszcze małe ustawienia ale to już myślę że podczas użytkowania bo każdy będzie musiał je dostosować do własnych potrzeb Co do szaleństw to ma do tego predyspozycje ale to nie mój Quad więc na tyle nie jestem zwariowany aby zniszczyć testowy cyberdrones Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 A kiedy nakręcicie taki filmik ;D http://www.youtube.com/watch?v=fyYujjP5J-k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jak Mifau posadzi kwiatki w ogródku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ja to po niemiecku nie umiem szprechać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L_I_S Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Ja to po niemiecku nie umiem szprechać ;D spoko, ja moge cos poszprechac jak cos.. :wink: ale uwazam, ze lepiej niech sie niemcy polskiego ucza,a np. zeby mogli potem nasze filmy z duzo lepszym quadem rozszyfrowywac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 No to panowie ceberdrones 2szt jest moja http://vimeo.com/11769183 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Za jedyne :?: No chyba że prototyp zgarnołeś dla "Chinoli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Za jedyne :?: No chyba że prototyp zgarnołeś dla "Chinoli" He he no ja nie chodzę w Chinskim mundurze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifau Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 No to panowie ceberdrones 2szt jest moja http://vimeo.com/11769183 Polatalismy dzisiaj troche znowu na potrzeby testow...i musze przyznac, ze jestem bardzo zadowolony z postepow. Ciekawostka jest taka, ze na 2ch roznych quadach (kompletnie rozne napedy) opcje konfiguracyjne sa IDENTYCZNE. Zatem powtarzalnosc wynikow niezaleznie od konfiguracji sprzetowej jest spora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
308_Martinez Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 kefir to moja GRH http://img.liveinternet.ru/images/foto/702697/f_945334.jpg a tak na poważnie.. Ile? dodatkowo wasz qad zmoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifau Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Kolejny filmik Kefira..... tym razem troche FPV, a troche klasycznie (filmowane z pokladu). [vimeo]http://vimeo.com/11780540[/vimeo] poprawilem link do filmu - diem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Panowie jak postępy prac :shock: coś straszna cisza zapadła :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eski Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Panowie jak postępy prac :shock: coś straszna cisza zapadła :cry: Albo już wszystko sprzedali, a dla nas nie starczyło :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifau Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Etap 20/80. Ostatnie 20% prac zajmuje 80% czasu :twisted: Elektronika jest gotowa, przetestowana i "latajaca". Walczymy z ostateczna forma ramy i z uruchomieniem masowej produkcji. To niestety dosc czasochlonne :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Nie wiem jak będziecie sprzedawac swój projekt. Czy to bedzie całkowicie gotowy i kompletny zestaw, czy tez będzie można kupować tylko jego elementy. Może jeżeli zdradzicie np. typ silników, śmgieł, regulatorów będzie można sobie je powoli kompletować. Będzie to dla wszystkich chętnych mniejszy jednorazowy wydatek w momencie uruchomienia Waszej produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.