elektron Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Witam. Generalnie nie lubie sie chwalic ale raz chyba moge :wink: Pewnego pieknego dnia mialem pokaz lotniczy na imrezie w szkole. Wszystko poszlo ok:) Kilka dni pozniej dzwoni do mnie redaktor z gazety Pomorskiej i pyta czy moze ze mna przeprowadzic wywiad :rotfl: Spotkalismy sie u mnie w domu. Pogadalismy, pokazalem modelarnie, modele, redaktor uwaznie sluchal ( sam chce zaczac z modelarstwem) i robil zdjecia. Potem poszlismy "polatac" tam tez porobil foty. Generalnie bylismy na "ty" - swiezo po studiach byl. Redaktor w artykule nieszczesnie umiescil moje zdjecie z lodka ale zrekompensowal sie zdjeciem w czasie lotu Fajnym profitem z tego artukulu bylo to ze zostalem rozreklamowany jako osoba wykonywujaca zdjecia, filmy z lotu ptaka - na rozne okazje oraz to ze zyskalem sponsora ;D - Gazete Pomorska a to fotki z artykulu - moze jak naprawie skaner to dam tresc : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Nooo Super. Prosze zeskanuj jak najszybciej tekst. Powinien Ci tą drugą fotkę zrobić z Endurancem albo z jakimś innym twoim pięknym modelem Gratuluje ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Ale rozmyty Wojtek wyszedłeś :rotfl: Mam nadzieję ,że nie będziesz odosobnionym przypadkiem. Gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Tez mam taka nadzieje - moze wkoncu ludzie zmienia o nas zdanie jako "starych grzybach bawiacych sie zabawkami i smrodzacymi spalinami" W gazecie jestem wyrazny - moj aparat szwankuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Elektron A ja w jakiejs gazecie o RC w artykule o nauce zawisu widzialem foto jak smigasz na polu tym czarnym depronowym shock flyerem ( nie wiem czy to 2plat nie byl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 ja tylko o tym słyszałem.. jak możesz to zeskanuj/przepisz swój wywiad chętnie przeczytam taką "lekturę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Owszem bylem tez w Rc Przeglad Modelarski - foto jak robie zawis modelem 2 plata smove Meteor to zadna lektura - Wy drodzy koledzy lepiej znacie moje modele Smiech bo opisywalem redaktorowi ze sa modele z gps, zyro, do nagrywania i ze planuje zakup 3.2 m szybowca a on napisal ze to wszystko mam :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Gratuluję Wojtek popularności. Tylko uważaj, bo w końcu będziesz musiał tańczyć w TV (no chyba, że chcesz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tylko uważaj, bo w końcu będziesz musiał tańczyć w TV (no chyba, że chcesz) tańczyć jak tańczyć ale ostatnio nawet tancerzy do śpiewania biorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 Tanczylem z partnerka na WOSP-e w Bydgoszczy A ze spierwaniem tez kilka sukcesow mam --------chwalipieta------ :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 tylko pogratulowac moze zalozysz swoj wlasny reality show? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 nie glupi pomysl :rotfl: Boje sie tylko ze poziom merytoryczny i poziom humoru bylby porownywalny z Wojewodzkim (bleee) :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ale wojewodzki jest popularny, i tematyka nie bylaby: popularni ludzie, tylko popularne modele/modelarze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 poziom humoru bylby porownywalny z Wojewodzkim to by akurat dobrze świadczyło o tym programie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja tego kola konkretnie nie trawie. a jego gadkowane zarty sa dla mnie zalosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 "Elektron Show!" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No to teraz Elektron się dalej promuj! ;-) Pokazy, focenie z powietrza, w lepszy sprzęt zainwestuj - może firmę otworzysz 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ale najpierw zeskanuj ten tekst bo chętnie sobie poczytamy;) edit: literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.