Jedrula Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Sprawa jak w temacie jestem ciekaw jak z przewozem modeli i sprzętu modelarskiego przez granice w EU. Pytam bo możliwe, że w najbliższe wakacje będę jechał do Włoch, a dokładnie do Toskanii, a dwa tygodnie odwyku to męczarnia (szczególnie gdy jest ładna pogoda). xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jeśli jedziesz samochodem, to większych problemów być nie powinno. Jak będziesz miał farta, to nawet nie zajrzą ci do bagażnika na granicach. Samolotem gorzej, bo jest pełno dziwnych, antytalibańskich przepisów. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Choroba, po drodze do Niemiec i pepików nie widziałem granicy. :shock: Zdemontowali się czy co ?! :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jeżeli jedziesz samochodem nie ma problemu, tyle że sprzęt na wakacjach kusi "miejscowe lepkie rączki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Nie ma zadnych problemow- ja jechalem do Anglii z lipolami i aparatura w plecaku oraz wielka skrzynia z modelami jako bagazem glownym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 No to po problemie bo będę jechał samochodem (jeśli w ogóle pojadę). Jeszcze tylko jakaś ładna łączka w pobliżu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jeśli jedziesz samochodem, to większych problemów być nie powinno. Jak będziesz miał farta, to nawet nie zajrzą ci do bagażnika na granicach. :wink: A jechałeś ostatnio poza RP samochodem - podobnie jak Tomek - zauważyłem że chyba ukradli tak przejścia jak i pograniczników ( Schoengen czy jakoś tak się nazywali co je polikwidowali ... ) We Włoszech uważaj - poza miastami latać można, na terenach wewnątrz miast można się zdziwić :twisted: ps. popytaj grzegorzp - z tego co pamiętam sporo latał w Italii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 OK. dzięki popytam się bo wolę się nie zdziwić. :wink: Mam jeszcze pytanie (co prawa mało związane z tematem ale też podróżnicze) czy mam na forum kogoś z Legnicy bo właśnie jestem u rodziny i mam ze sobą sprzęt tyko nie wiem gdzie polatać. Dzisiaj byłem na lotnisku koło hipermarketu Auchan bo wiem, że kiedyś tam latali, ale spotkałem jakieś oznaczenia, że tam niby działające lotnisko i zakaz wstępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Jedrula, Kawałek w stronę Chojnowa i pól ci u nas w okolicy dostatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedrula Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 OK dzięki oby tylko pogoda sprzyjała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.