Marcin Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A pulse w locie ciagle nie widziales Da sie tym koło Aqua polatać? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A co się nie da jak się da Ja tam ToTami juz latałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 A oto i Tomasz w całej okazałości na gościnnych występach Na razie tyle tutaj :faja: . Więcej wrzucę do "Latania w Podwarpiu" :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 No ładnie Panowie Latacze, bardzo ładnie! Modele też całkiem przyjemne, a jeden to nawet mi całkiem znajomy. :wink: Ten "Jaczek" wielkiej urody, jak również ten trenerek. Nie pozostaje mi nic innego jak całą tę bandę zgonioną do Podwarpia zaprosić na moje "pole" i może tutaj zamknąć tegoroczny sezon latający? "Motylasty" paszport do Zagłębia już ma , to może i na niego do Galicji uda Mu się wjechać. Heniu z Markiem drogę już dobrze znają, więc nie zabładzą, a i resztę zgromadzenia poprowadzą. Co Wy na to Panowie ? Proponuję którąś sobotę lub niedzielę. Ognisko, grill, kiełbaski i browarek zapewnione. Wszelkie pomoce modelarskie takoż. Czekam na Wasze głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 TEQ zgłasza się w gotowości :twisted: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Oczywiście ta propozycja-zaproszenie dotyczy także wszystkich tutejszych lataczy, tzn. z Krakówka i okolicy dosyć szeroko rozumianej . A Ty Pawełku nie zgłaszaj gotowości , tylko po tą gumę przyjeżdzaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solainer Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 W Krakowie jeszcze nie latałem więc jeżeli uda się zorganizować taki wyjazd to wpisuje się na listę chętnych na ten kończący sezon wypad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Guma to dopiero w przyszłym tygodniu mi będzie potrzebna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 No ładnie Panowie Latacze, bardzo ładnie! Modele też całkiem przyjemne, a jeden to nawet mi całkiem znajomy. :wink: Ten "Jaczek" wielkiej urody, jak również ten trenerek. Nie pozostaje mi nic innego jak całą tę bandę zgonioną do Podwarpia zaprosić na moje "pole" i może tutaj zamknąć tegoroczny sezon latający? "Motylasty" paszport do Zagłębia już ma , to może i na niego do Galicji uda Mu się wjechać. Heniu z Markiem drogę już dobrze znają, więc nie zabładzą, a i resztę zgromadzenia poprowadzą. Co Wy na to Panowie ? Proponuję którąś sobotę lub niedzielę. Ognisko, grill, kiełbaski i browarek zapewnione. Wszelkie pomoce modelarskie takoż. Czekam na Wasze głosy. Rzuciłeś Marku pomysł całkiem pierwyj sort :jupi: . Tylko dojazd do Krakowa ostatnio mocno utrudniony bo między Olkuszem a Jerzmanowicami jakieś wyrośnięte kury drogę rozkopały :devil: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Tarnogórscy latacze w ilości dwóch w ostatnią sobotę "wyjszli na pole" rozprostować anteny. Marek wstawił nowe skrzydełka w swój szybowczyk, mnie natomiast naszło polatać ToTem-5. Sezon "polowania na kaczki" uznaję za rozpoczęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Witam! Czy w najblizszym czasie można liczyć na wspólne tarnogórskie latanie? Przydałoby się jakieś oficjalne otwarcie sezonu 2009 "polowania na kaczki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Eloł, myślę że w najbliższym czasie cos wykombinujemy w temacie wspólnego latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Spróbuj skrzyknąć znanych Ci pasjonatów latania i zorganizujemy piknik. Ostatnio zainstalowałem flycamone w modelu i zrobiłem kilka nagrań z lotu. Pozdrowienia Zbyszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Proponuję najbliższy weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Jak pogoda dopisze to wpadne, tylko prosze o info co gdzie i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ja preferuję latanie nad polami pomiędzy ulicą Repecką i Brzozową. Ze wzniesienia widać tarnogórski Park wodny. Najlepszy dojazd jest od ulicy Repeckiej. Jest tam dość duży nieużytek porośnięty trawą. Dzień i godzina jest jeszcze do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 No to może i ja wpadnę rozprostować skrzydła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ewentualnie mozecie wpasc na lotnisko w Kozlowej Gorze, bedzie wiecej ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbipok Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Może być Kozłowa Góra. Sprawdzałem prognozę pogody i wygląda ,że dopiero w przyszłym tygodniu będą lepsze warunki do latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Generalnie sprawa wyglada tak ze w KG kazdy weekend jest dosc kilka osob wiec tutaj nie trzeba jakos specjalnie sie umawiac, ja jestem zawsze o ile nie pada od 17.00 (czasem wczesniej). Ewentualnie mozecie napisac ze sie wybieracie, Motylasty wie co i jak bo go gonilem juz kilka razy zeby nas odwiedzil Tutaj wjazd na lotnisko: http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Piekary+%A6l%B1skie%2C+Radzionkowska+31&Submit=Szukaj&cId=&sId=&x=28&y=14 Tak mniej wiecej wyglada (to wykoszone): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.