Geralt Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam, Wszystkich modelarzy i nietylko. Modelarstwem zajmuję się od jakiś 30 lat w tym RC od 15. Swojego dorobku nie będę przedstawiał, ale jak większość modelarzy mojego pokolenia przeszedłem swoją przygodę modelarską z klikoma jego działami: wolnolatające ustrojstwa, rakiety, Mały Modelarz, trochę plastiku w skali 1:48 itp. aż w dorosłym wieku latające RC. Preferuje modele latające widowiskowo, bez znaczenia: czym i jak napędzane, jakiej wielkości, itp. Pozdrawiam, Paweł Mętelski Jaworzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Witaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Cześć Geralt Dopiero skojarzyłem :oops: , zawsze mnie intrygowało co miałeś na awatarze: sie lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.