Motylasty Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Warto zerknąć, koniecznie z dźwiękiem : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 To jeszcze nic... Poczekajmy na "Przychodnię 2 - Ostry Dyżur" :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Bhahaha:D:D:D dobre:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 kto mi wytłumaczy czemu po angielsku ?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 I tak wole "Lechu dał mi tulipana, z tyskiego zrobił" A po angielskiemu aby było zabawniej i "internaszynal" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipek84 Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 to dla tych którzy jeszcze tego nie oglądali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 widziałem wczoraj w KK2. Myślałem, że padnę ze śmiechu jak zobaczyłem końcowy napis "AKADEMIK" . Śmię stwierdzić, że wyszło nawet lepiej niż to z Leszkiem Dresem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nie wiem czy to żart czy serio z tym pierwszym filmikiem Ten od filipek84 się mi strasznie podobał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 8 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nie wiem czy to żart czy serio z tym pierwszym filmikiem Dużo prawdy jest dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.