mariusz70 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zapamiętaj Arek ten kolor bo to jest Twój koszmar :twisted:
TooM Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 normalnie to aż sie boje w Wa-wie wystartować to wszystko zakrawa na powtórkę z dożynekNam dożynki nie straszne :jupi:
Janek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Lepiej niech Arek nie pokazuje swoich zapasów... Nie chcę Was martwić ale taka sterta u niego jest minimum 2,5 raza wyższa...
TooM Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 I iiiiii Gotowych skrzydeł nie fotografowałem
Janek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No to ładnie. A tu, kolejny dzień, kolejny parowóz. Tym razem w malowaniu "krokodylowym" edycja: Aha, dodam że kadłub jest eksperymentalnie wzmacniany tkaniną bazaltową. zbliżenie paszczy Poza tym chyba nabardziej mozolna robota w kadłubie czyli mocowanie silnika. Masa tego to 410g. Łoże sklejka gospodarcza 5mm, przegroda balsa 8mm (innej nie było) +sklejka0,6. Bakotrzymacz z EPP, dwudzielny. Silnik to Mvvs 3,5 'old type'. U mnie jeszcze nie palony, nie wiem jak działa. Dodam, że model może latać na silnikach 4ccm, ale muszę dać fory tym z Kalwarii :devil: edycja: 07 kwi: Dziś podziałałem 1.5 godziny przy skrzydłach. Wczoraj je okleiłem (na okrągło bez natarć). Końcówki eksperymentalne z herexu (w sumie lżejsze od balsy a i tak trzeba oblaminować jedno i drugie). No i tańsze. Coś jak styrodur.
pacek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ale muszę dać fory tym z Kalwarii dzięki za tyle łaskawości, ale na nic Ci się to nie przyda, bo i tak zostaniesz rozjechany, nawet jak sobie zasadzisz 7,5 ccm, nic Ci nie pomoże :mrgreen: a tak w ogóle to wygląda mi to na budowanie sobie alibi, w związku ze zbliżającym się laniem :mrgreen:
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A Wściekłe coś wykombinowały tylko nie chcą powiedzieć co cwaniaki pewnie boją sie że ich skrytykujemy publicznie alba ta ich cud maszyna nie taki cud
kesto Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ile waży kadłub ze wzmocnieniami bazaltowymi bez łoża silnika?
pacek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A Wściekłe coś wykombinowały tylko nie chcą powiedzieć co zżera ciekawość :?: :mrgreen: już niedługo wszystko sie wyda :mrgreen: a przy okazji przepraszam tych, którym sprzedawałem nie zawsze prawdziwe informacje ;D no cóż ale wojna ma swoje prawa.
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 sprzedawałem nie zawsze prawdziwe informacje AHA! wyszło szydło z wora! Najpierw taki miły, uprzejmy - WYPYTYWAŁ - CAŁĄ TAJEMNĄ TECHNOLOGIĘ WYCIĄGNĄŁ a teraz oszukuje i pomagać kolegom nie chce! Profile dobre zataja! NIEŁADNIE, oj NIEŁADNIE.... Kesto: Kadłub waży 200g bez niczego w środku.
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Janek ty też jesteś w tym spisku i nie rób dobrej miny itd Ale coś mi mówi że to chyba to http://www.aviastar.org/air/japan/nakajima_b5n.php ale moge sie mylić
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja nie!! Mnie najbardziej zrobili w jajo, ja im moje samoloty pozwalałem w Kalwarii rozwalać :cry: a oni zataili najważniejsze dane! Mariusz, masz już żółtą łódź podwodną?
pacek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale coś mi mówi że to chyba to http://www.aviastar.org/air/japan/nakajima_b5n.php ale moge sie mylić fajny samolot ale mogę się mylić :mrgreen:
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie -bo Pan xxx utkną w stolicy i mówi że go żona bije czy coś tam takiego ale za to wyposażenie już idzie i jutro będzie A Pan xxx w sobote będzie to jest normalnie Janek SABOTAŻ ale nie zna on moich możliwości produkcyjnych i obiecuje że w Niedziele pierwsze testy zrobie
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hmm no obawiam się że w jeden dzień to zdążysz co najwyżej wypolerować piękne obłości kadłuba.. W każdym razie mam fotkę jak trzeba się zabierać za oklejanie tych skrzydeł bo masz już formatki z forniru przycięte. fajny samolot Fajny, fajny i pewnie nikt jeszcze takiego nie miał :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no to dawaj zobacze czy mamy podobne pomysły
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 DAJĘ: Następny krok to zawinięcie na natarciu a następnie dodanie tego kawałka co go widać w lewym górnym rogu. Praktycznie bezodpadowo wychodzi. UPS - znowu zdradziłem technologię m.in. ARKOWI a ON przecież nic ze swoich odkryć nie przekazuje KOLEGOM bo to przecież WOJNA!! :roll: :| :devil:
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Janek nie przejmuj sie niech sie uczą może wreszcie coś mądrego zrobią
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hehe, właśnie niech się uczą od najlepszych :mrgreen:
mariusz70 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W tajnej ukrytej wysoko w górach(Świętokrzyskie :wink: )bazie Nietykalnych w godzinach nocnych (działalność wroga czytaj żona mniej aktywna) powstaje tajna broń czyli żółta Skua pozostało jeszcze poczekać aż skrzydła wyschną i jest szansa na oblot dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.