mariusz70 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zapamiętaj Arek ten kolor bo to jest Twój koszmar :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 normalnie to aż sie boje w Wa-wie wystartować to wszystko zakrawa na powtórkę z dożynekNam dożynki nie straszne :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Lepiej niech Arek nie pokazuje swoich zapasów... Nie chcę Was martwić ale taka sterta u niego jest minimum 2,5 raza wyższa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 I iiiiii Gotowych skrzydeł nie fotografowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 No to ładnie. A tu, kolejny dzień, kolejny parowóz. Tym razem w malowaniu "krokodylowym" edycja: Aha, dodam że kadłub jest eksperymentalnie wzmacniany tkaniną bazaltową. zbliżenie paszczy Poza tym chyba nabardziej mozolna robota w kadłubie czyli mocowanie silnika. Masa tego to 410g. Łoże sklejka gospodarcza 5mm, przegroda balsa 8mm (innej nie było) +sklejka0,6. Bakotrzymacz z EPP, dwudzielny. Silnik to Mvvs 3,5 'old type'. U mnie jeszcze nie palony, nie wiem jak działa. Dodam, że model może latać na silnikach 4ccm, ale muszę dać fory tym z Kalwarii :devil: edycja: 07 kwi: Dziś podziałałem 1.5 godziny przy skrzydłach. Wczoraj je okleiłem (na okrągło bez natarć). Końcówki eksperymentalne z herexu (w sumie lżejsze od balsy a i tak trzeba oblaminować jedno i drugie). No i tańsze. Coś jak styrodur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ale muszę dać fory tym z Kalwarii dzięki za tyle łaskawości, ale na nic Ci się to nie przyda, bo i tak zostaniesz rozjechany, nawet jak sobie zasadzisz 7,5 ccm, nic Ci nie pomoże :mrgreen: a tak w ogóle to wygląda mi to na budowanie sobie alibi, w związku ze zbliżającym się laniem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A Wściekłe coś wykombinowały tylko nie chcą powiedzieć co cwaniaki pewnie boją sie że ich skrytykujemy publicznie alba ta ich cud maszyna nie taki cud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesto Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ile waży kadłub ze wzmocnieniami bazaltowymi bez łoża silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 A Wściekłe coś wykombinowały tylko nie chcą powiedzieć co zżera ciekawość :?: :mrgreen: już niedługo wszystko sie wyda :mrgreen: a przy okazji przepraszam tych, którym sprzedawałem nie zawsze prawdziwe informacje ;D no cóż ale wojna ma swoje prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 sprzedawałem nie zawsze prawdziwe informacje AHA! wyszło szydło z wora! Najpierw taki miły, uprzejmy - WYPYTYWAŁ - CAŁĄ TAJEMNĄ TECHNOLOGIĘ WYCIĄGNĄŁ a teraz oszukuje i pomagać kolegom nie chce! Profile dobre zataja! NIEŁADNIE, oj NIEŁADNIE.... Kesto: Kadłub waży 200g bez niczego w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Janek ty też jesteś w tym spisku i nie rób dobrej miny itd Ale coś mi mówi że to chyba to http://www.aviastar.org/air/japan/nakajima_b5n.php ale moge sie mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ja nie!! Mnie najbardziej zrobili w jajo, ja im moje samoloty pozwalałem w Kalwarii rozwalać :cry: a oni zataili najważniejsze dane! Mariusz, masz już żółtą łódź podwodną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Ale coś mi mówi że to chyba to http://www.aviastar.org/air/japan/nakajima_b5n.php ale moge sie mylić fajny samolot ale mogę się mylić :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Nie -bo Pan xxx utkną w stolicy i mówi że go żona bije czy coś tam takiego ale za to wyposażenie już idzie i jutro będzie A Pan xxx w sobote będzie to jest normalnie Janek SABOTAŻ ale nie zna on moich możliwości produkcyjnych i obiecuje że w Niedziele pierwsze testy zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hmm no obawiam się że w jeden dzień to zdążysz co najwyżej wypolerować piękne obłości kadłuba.. W każdym razie mam fotkę jak trzeba się zabierać za oklejanie tych skrzydeł bo masz już formatki z forniru przycięte. fajny samolot Fajny, fajny i pewnie nikt jeszcze takiego nie miał :rotfl: :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 no to dawaj zobacze czy mamy podobne pomysły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 DAJĘ: Następny krok to zawinięcie na natarciu a następnie dodanie tego kawałka co go widać w lewym górnym rogu. Praktycznie bezodpadowo wychodzi. UPS - znowu zdradziłem technologię m.in. ARKOWI a ON przecież nic ze swoich odkryć nie przekazuje KOLEGOM bo to przecież WOJNA!! :roll: :| :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Janek nie przejmuj sie niech sie uczą może wreszcie coś mądrego zrobią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Hehe, właśnie niech się uczą od najlepszych :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 W tajnej ukrytej wysoko w górach(Świętokrzyskie :wink: )bazie Nietykalnych w godzinach nocnych (działalność wroga czytaj żona mniej aktywna) powstaje tajna broń czyli żółta Skua pozostało jeszcze poczekać aż skrzydła wyschną i jest szansa na oblot dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.