Skocz do zawartości

Zainstalowałem sobie GG... fajna sprawa...

modelmaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja widzę, że już sie uzależniam, ale własnie od tego forum. Miałem GG, kiedy synek z żoneczką przebywali na wielka wodą. Miałem też kamerkę netową i oni mieli, więc gadalismy do oporu "bacznie" się obserwując. :D . Teraz mam komórę z wielka iloscią darmowych minut, których nie wygaduję. Czasu, czasu mi dajcie!

Opublikowano

Przecież dobrze wiesz. Nie chcę Cię zanudzać, to po pierwsze. Nie chcę Ci przeszkadzać w pracy, to po drugie. A po trzecie, co ja początkujacy modelarz mógłbym Ci ciekawego powiedzieć? Jak się puszcza czerwony dymek? :D

Opublikowano
Przecież dobrze wiesz. Nie chcę Cię zanudzać, to po pierwsze. Nie chcę Ci przeszkadzać w pracy, to po drugie. A po trzecie, co ja początkujacy modelarz mógłbym Ci ciekawego powiedzieć? Jak się puszcza czerwony dymek?

Bla...Bla...Bla...

Takie tłumaczenie to Volti'emu...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze lepsze od gg jest skype i to z kamerką . Szybkośc i wiernośc przekazu. Nic dodac nic ując. Ależ to wciąga. Jak Patrykowi na gg prowadziłem naprawę silnika to od razu podłapałem motywację do zainteresowania się Skypem ( bo spędziłem na gg po kilka godzin - może za wolno piszę , ale mowa jest zdecydowanie szybsza ). :D

Opublikowano

jesli o mnie chodzi to bardzo nie lubie gg - jestem jednak skazzany na ten program. Dlugo bez niego zylem i mozna rzcec ze nie narzekalem, jednak studia, setki nowych znajomych i potrzeba kontaktu z nimi zmusily mnie do intalacji programiku. Duzo bardziej cenie rozmowe telefoniczna czy kontakt osobisty, jednak w dzisiejszych czasach ograniczanie sie do tych srodkow komunikacji okazuje sie trudne i kosztowne.

Opublikowano

moje GG 9015619

lubię sobie pogawędzić bo niestety telefonia aaaaaaaaaaaa nie ma co gadać

dla przykładu i ciekawostki to powiem wam ile za granicą płacą (na białorusi) za telefony komórkowe abonamentu, tj.: 10$ i telefonu nie musisz wyłączać przez cały miesiąc, a najlepszy motyw to mają ze stacjonarnymi, około 1,5$ miesięcznie a gdy wyłączasz go z gniazdka wkładasz wtyczkę od kompa i masz nielegalny internet za którego nikt nie płaci :lol::lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.