krzysiek.riese Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 piszcie swoje propozycje, może jakieś filmy wstawiajcie. ja zawsze marzyłem o czymś takim: następnie o czymś takim: a zawsze chciałem jeździć tak: powolna jazda prowadzi Leszek Kuzaj, pilotuje Magda Lukas, bryczka to Subaru Impreza WRC S8 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ja jak byłem mały, to leciał taki film. Tytuł to jakoś "Viper". O takim właśnie marzyłem... dopóki nie podrosłem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ford T z pierwszej serii takiego bym chcial fotki nie wstawiam bo kazdy wie co to za auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 mi jak wiecie marzy się takie autko a konkreetnie ten kolorek czyli VISTA BLUE ( białe pasy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 krzysiek.riese, No subaru impreza to jest to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Haha, czekałem, aż Robert się odezwie - to było pewne xD Ja nie mam jakichś cud marzeń dotyczęcych samochodów... ma jeździć - o tyle xD Ew. Stary Mercedes 300SL - Prawda, że ładny :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Podzielam uwielbienei do Mustanga tylko, z eja bardziej do starszej wersji http://www.mariuszdybala.cba.pl/galeria/data/media/18/Ford_Mustang_GT_CS.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Kumpel ma Imprezę z 2004 roku, hehe taka tą najładniejszą... no wiecie... taka jak na pierwszym zdjęciu. 2,5 litra WRX STi, jednym słowem na czystym asfalcie ciągnie 4 kreski do trójki... no w końcu to jest 360 KM. miodek. a ten głos... panowie można się zakochać. z resztą posłuchajcie sami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 witam o to moje upragnione auto, a może sobie nie długo takie kupię pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 jednak nie ma to jak dźwiek v8 bjutiful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 kurcze ta nowa impreza też jest fajna... popatrzcie sami.: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Fajna ale to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek_op Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A ja miałem takie marzenie :jupi: :rotfl: http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=4516 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Jedynie Darek realnie marzył .pozostali natychmiast na ziemię A teraz kubeł zimniej wody na czapkę koszt zakupu i koszty utrzymania i pomyślcie ile zarabiacie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A za nim kopia [bo na oryginał raczej szans nie ma] PS Robert wiesz gdzie możesz schować te ryki tych kucyków :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 witam A teraz kubeł zimniej wody na czapkę koszt zakupu i koszty utrzymania i pomyślcie ile zarabiaciemyślę że mógłbyś się mylić co do poniektórych... :oops: :roll: a Ci którzy mogą (na razie) tylko pomarzyć niech marzą bo marzenia się spełniają... pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A ja może jestem dziwny ale marzy mi się taki samochód: Dodge Caliber z silnikiem 2.0 CRD. Cena sensowna, auto wygodne i ładnie się prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 no nie, tylko nie caliber wierz mi, mały i tandetny - popatrz lepiej w stronę infiniti fx (35,37,45,50) a co do samochodu marzeń - typu subaru impreza - nie problem go mieć - problemem może być jego utrzymanie, zwłaszcza jak się dużo jeździ i lubi się dynamiczną jazdę. 25-30l/100km osiągalne na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samyFC Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 ze okropnie trudno wybrac samochod marzen wstawiam kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 kolejno chciałbym zobaczyć w swoim garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.