motyl Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 No więc jak zmieniłem mieszkanko to piwnica została przekształcona w MODELARNIE NIektórzy mieli okazje w niej nawet być kilka fotek z modelarni i jej nowego wyposażenia:) To znana już tokarka po przejściach generalnie tokarka rokuje szanse na poprawne działanie, wyklepałem troszke wał do ZEGARA, i nie jest źle acz kolwiek po telefonie od PZU musiałem wziąć znów młota i go skrzywić ale już nei tak bardoz jak wcześniej Tu widok ogólny bałągany podczas remontu tokarki Jeszce tylko szlifierka do noży tokarskich i wiertarka stołowa al eto mniejsza kasa jakeiś 500zł tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Bardzo ładne miejsce. Całkiem przytulnie. Ja bym mógł sobie coś takiego w piwnicy zrobic ale mama by mnie chyba ... :twisted: A tak wogóle to ładne ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 No no no... Zazdroszczę. I oczywiscie Heineken na biurku. Bo co to za praca bez dopalacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 .... I oczywiscie Heineken na biurku. ..... To LECH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Kwaśny! :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Kwaśny! :x Jak kwas cipciany Ale jedno i drugie dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 JA bym sie nie zmieścił ... Za kilka chwil pokaże dlaczego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Co do kwasu, zgoda, ale preferuję Backsa albo Warke Strong. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Jedyna sluszna Perła Mocna :bounce: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 U nas takich wynalazków nie widziałem . Pewnie jednak słabo patrzyłem :shock: . Jak tu kiedyś wpadniesz, to zabierz skrzynkę! :wink: "Własnoręcznie" sprawdzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Bo to browary lubelskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 U mnie perła to woda gazowana w małej butelce - 0.3l SPECJAL JEST SPECJAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 tokarka wyklepana i sprawuje się dobrze Wał ma bicie 0,10mm na obwodzie to nieźle, a i tak koło pasowe ma większe bicie Waylander mi pomoże i będzie cacy:D wymyśle i zrobie mocowanie silnika i wogóle rewelacja, a narazei tak się pobawiłęm troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jak powiedziałem tak zrobiłem dziś nowy nabytek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 No nie wiem czy rozsądnym jest używać szlifierki w bliskiej obecności monitora, ale to tylko taka moja dywagacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 No nie wiem czy rozsądnym jest używać szlifierki w bliskiej obecności monitora, ale to tylko taka moja dywagacja. to LCD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Kilka fotek mojego bałaganu Elektronika taty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Jak ty do tego dochodzisz ?? pewnie z 15min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Co chcesz sprzatałem dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi