Adam P. Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 jak na zawodach?kiedy?gdzie?czemu mnie przy tym nie bylo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 PWS-26 nie startował w zawodach tak mi powiedział kolega który tam był w sobotę to nowa makieta więc to całkiem możliwe . Napęd jakaś 5-cylindrowa gwiazda . Oglądając Twoje fotki widzę że w większości to te same modele co w tamtym roku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Wiesz adam9034 to było prawdopodobnie w sobote a tak wyglądają skutki zdjęcia pochodzą z www.rctorun.pl na stronie www.rctorun.pl w dziale "Imprezy na których byliśmy" znajduje się więcej obrazków jak i tabela z wynikami z Europy STAR CUP 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Czy to była Extra M. Szufy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 tak, można powiedzieć że wypędził krety z okolicy, bo z takim modelem to nie zabawy ( nie widziałem, tylko słyszałem o tym że rozbił właśnie Marek Sz.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 czhomik, dzięki, o ten sklep mi chodziło. Kurcze, szkoda tej extry.. Słyszałem dzisiaj, że coś skosiło drzewo, ale dopiero teraz dowiedziałem się co..No cóż - z budowania też można czerpać przyjemność Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 heheh no te kilkanaście kilo lecące bez kontroli to już nie przelewki :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 nie wiecie co bylo powodem kraksy? zaklucenia, blad pilota? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 coś z silnikiem podobno .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 p.Marek lata na silnikach 3W, ktore znane sa z tego, ze maja problemy z instalacjami zaplonowymi. Swiatowej slawy pilot Quique Somenzini, latajacy do niedawna na silnikach 3W, w momencie jak otrzymywal z fabryki silnik, dostawal kilka dodatkowych aparatow zaplonowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.