-==PEGAZ==- Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Hehehe... Chciałbym Ta śliczna Pani na zdjęciu, to modelka z kursu fotograficznego Sony na który załapałem się w zeszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Ooo, Jarek - skąd znasz Demi Moore? Podobna ale ładniejsza :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Super zdjecia dajecie ale temat znowu zdechł. Modelarskie i wakacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Kilka fotek z górki na Radiowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 ... był tu kot ale znikł może mi się przewidziało mały miszmasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 jaki ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Oto prawdziwa amatorska fotografia :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Takie popstrykane w wolnej chwili: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Grzechu, Oto prawdziwa amatorska fotografiaJa w takich momentach trzymam co inne, niż aparat :devil: Zresztą pomijając żarty, to naprawdę ładna fotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 a ja zapraszam tutaj maciek18.extrafotka.pl też trochę amatorskiej fotografii mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Oto prawdziwa amatorska fotografiaJa w takich momentach trzymam co inne, niż aparat :devil: ha! Nie ja trzymałem aparat, tylko dziewczyna :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Grzechu amatorskie miodzio :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Tak sobie wszedłem... i chyba nie pierwszy tu temat o fotografii . Takie tam, analogowo: http://www.aparaty.tradycyjne.net/konkurs/1278156348.jpg katedra w Poznaniu, FED 5b http://www.aparaty.tradycyjne.net/konkurs/1276955060.jpg EP07 na dwóch patykach, Revueflex SC-1 + Pentacon 50mm http://www.aparaty.tradycyjne.net/konkurs/1278157871.jpg takie nocne, jak komuś się chce przyglądać powinno widać moje kontury, FED 5b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 http://www.aparaty.tradyc.../1278157871.jpg takie nocne, jak komuś się chce przyglądać powinno widać moje kontury, FED 5b. świetne ujęcie i ten klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 witam takie ciekawe zjawisko pozdrawiam rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 może w nieco mniej zachwycającej aurze, ale także udało mi się chwycić coś podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Kolejna bardzo amatorska fotografia by me :mrgreen: Oświadczam się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 19 lat! :shock: :shock: człowieku życie Ci niemile? :wink: sorry za OT. Powodzenia oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Żartowałem... :rotfl: :rotfl: Na głowę mi nie padło jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.