Gość pitplane Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam Relacja filmowa gotowa http://www.f3f-klif.pl/2010/05/mistrzostwa-polski-f3f-mechelinki-2010-2/ Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Piotr chylę czoła dla mnie rewelacja !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skarwi Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 W hołdzie poległym ślimakom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Super impreza, fajny film! Sledze wasze relacje od jakiegos czasu. Dobra robota i przede wszystkim promocja dyscypliny. Chapeau bas! Wojtek ps jak sie naucze latac, to sie kiedys wybiore na jakies zawody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 ps jak sie naucze latac, to sie kiedys wybiore na jakies zawody... najszybciej nauczysz się na zawodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavericknt Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Potwierdzam zawody to najlepsza szkoła latania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 30 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 najszybciej nauczysz się na zawodach Wiem cos o tym, ale nie na Mistrzostwach Polski :wink: :crazy: . Mam juz plan :idea: . Zaadoptuje swoja poklejona Surprise 12 F5F, wybiore sie w tym roku na zbocze, rozstawie bazy i zobacze co zwalcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.