Vinurus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Witam! Mam troche lamerskie pytanie odnośnie tej aparatury, jestem w miarę początkujący i wole się upewnić zanim wtopię niemałą kasę, otóż czy ta apką można sterować np. łodzią czy samochodem? Jaki w tym momencie tryb wybrać? Czy jest to obojętne? I jeszcze mam jedno pytanko Czy do apki jest dodawany kabel do podłączenia pod symulator? (np. na HobbyKing) Nigdzie nie znalazłem na ten temat informacji... I jeśłi nie jest dodawany do zestawu, to mógłbym prosić o link na strone HK z tym kablem? bo nei potrafię go znaleźć na ich stornie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Mamy promocję Turnigy 9X 54.99$ :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 czy ta apką można sterować np. łodzią czy samochodem? Jaki w tym momencie tryb wybrać? Czy jest to obojętne? 2.4Ghz można... Wybierasz obojętnie jakie ustawienia, może byc samolot i podpinasz elektronike tam gdzie Ci wygodnie. Nie bedzie to taka wygoda jak aparatura pistoletowa ale jest możliwośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vinurus Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Mamy promocję Turnigy 9X 54.99$ :mrgreen: Tak ^^ ale tylko na MODE 2 Malker Ok Właśnie o elektronike mi chodziło Dzięki edit:// Czy Do tej aparatury jest dodawany kabel trener czy trzeba go dokupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Trzeba dokupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Trzeba dokupić.Jakiś link może?Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jeżeli chodzi o link Aparatury w promocji jest to MODE2 a link tu : http://hobbycity.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8992&Product_Name=Turnigy_9X_9Ch_Transmitter_w/_Module_&_8ch_Receiver_(Mode_2)_(v2_Firmware) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 MisRC, popatrz uważniej odnośnie czego było moje zapytanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisRC Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie odpowiadałem na twoje pytanie tylko dodawałem do swojego postu wcześniejszego:) link do promocji aparatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordg90 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Trzeba dokupić.Jakiś link może?Dzięki Ja mam interfejs, który był z helikopterem Carsona, który wygrałem. Wygląda tak -> http://rcservice.fm.interia.pl/allegro/big/10.JPG Gdzie go kupić - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.