marek rokowski Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 no tak... zachciało mi się fpv... postanowiłem zbudować jakąś platforme:) nie cierpię kanciastych wycinanek więc... powstał projekt półmakiety o rozp 1.35m więcej i cdn - w dziale parkflyers -żeby nei dublować wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Trzeba będzie zbudować makietę S-75 :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak zobaczylem fotke to sobie pomyslalem: Co prawda do B1 A duzo mu brakuje to jednak jest to taki niespotykany ksztalt jak na platforme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie bardzo cię Wojtku rozumiem. Przecież Marek napisał jaki to model: Zwłaszcza, że historycznie to model wyspecjalizowany w robieniu zdjęć. Dla słabszych z historii hasło do google "Gary Powers" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie bardzo cię Wojtku rozumiem. Przecież Marek napisał jaki to model: No tak rzeczywiscie Nie zauwazylem :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 hehe dla drobnej systematyki: to na zdjęciu powyżej to następca mojego poczciwego U2 - czyli U2 R - uwspółcześniona wersja maszyny: praktycznie nowa konstrukcja nawiązująca jednak kształtem do pierwowzoru (zwraca uwagę znacznie dłuższy kadłub) a oto porównanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Rany pustynia Nevada czy Bóg wie co za piekielne miejsce a wszystkie maszyny są robione na czarno :roll: Przynajmniej muchy nie siadają bo transformacja w skwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 no i powoli rośnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 A moje pytanie jest takie: Po co ten temat jest dublowany ?? :shock: Świetna robota (jak zwykle), a ten model podoba mi się szczególnie ze względu na sylwetkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 ano odpowiedź jest prosta: w dziale FPV znalazł się jako zaczątek paltformy a budoa opisana tam gdzie zawsze czy wyjdzie z tego platforma? zadecyduja wlasciwosci lotne... edit: no i po oblocie! wiecej tutaj: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=300201#300201 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.