marek rokowski Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 no tak... zachciało mi się fpv... postanowiłem zbudować jakąś platforme:) nie cierpię kanciastych wycinanek więc... powstał projekt półmakiety o rozp 1.35m więcej i cdn - w dziale parkflyers -żeby nei dublować wątku Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrian Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Trzeba będzie zbudować makietę S-75 :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Jak zobaczylem fotke to sobie pomyslalem: Co prawda do B1 A duzo mu brakuje to jednak jest to taki niespotykany ksztalt jak na platforme Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojot Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Nie bardzo cię Wojtku rozumiem. Przecież Marek napisał jaki to model: Zwłaszcza, że historycznie to model wyspecjalizowany w robieniu zdjęć. Dla słabszych z historii hasło do google "Gary Powers" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Nie bardzo cię Wojtku rozumiem. Przecież Marek napisał jaki to model: No tak rzeczywiscie Nie zauwazylem :oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek rokowski Posted June 5, 2010 Author Share Posted June 5, 2010 hehe dla drobnej systematyki: to na zdjęciu powyżej to następca mojego poczciwego U2 - czyli U2 R - uwspółcześniona wersja maszyny: praktycznie nowa konstrukcja nawiązująca jednak kształtem do pierwowzoru (zwraca uwagę znacznie dłuższy kadłub) a oto porównanie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtass_nt Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Rany pustynia Nevada czy Bóg wie co za piekielne miejsce a wszystkie maszyny są robione na czarno :roll: Przynajmniej muchy nie siadają bo transformacja w skwarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek rokowski Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 no i powoli rośnie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jary14 Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 A moje pytanie jest takie: Po co ten temat jest dublowany ?? :shock: Świetna robota (jak zwykle), a ten model podoba mi się szczególnie ze względu na sylwetkę Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek rokowski Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 ano odpowiedź jest prosta: w dziale FPV znalazł się jako zaczątek paltformy a budoa opisana tam gdzie zawsze czy wyjdzie z tego platforma? zadecyduja wlasciwosci lotne... edit: no i po oblocie! wiecej tutaj: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=300201#300201 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.