Boogie Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 On w takiej postaci dostal te skrzydla- taki kompozytowy kit
Wojtass_nt Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 On w takiej postaci dostal te skrzydla- taki kompozytowy kit Rozumiem, że forma gratis? :wink: edit: Aaaaa to twój ten brzydak Zastanawiałem się komu go Pan Grzesiek montuje Nie było ładniejszego koloru? :rotfl:
radek872 Opublikowano 27 Października 2010 Opublikowano 27 Października 2010 Gdzieś chyba było napisane, że kupił taniej
Karolek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie zgodze się z tym, że to dziadostwo, musiał Ci się trafić jakiś lewy model, może akurat w złej temperaturze powstał czy coś, mój idol latania fikołkami męczy ten model już drugi czy trzeci rok (na tym samym silniku) i z tego, co z nim gadałem, jest z niego bardzo zadowolony a z resztą, zobaczcie sami:
radek872 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Akurat widziałem to na żywo i to co on robił to jest delikatne latanie do tego co można robić takimi modelami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.