Boogie Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 On w takiej postaci dostal te skrzydla- taki kompozytowy kit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 On w takiej postaci dostal te skrzydla- taki kompozytowy kit Rozumiem, że forma gratis? :wink: edit: Aaaaa to twój ten brzydak Zastanawiałem się komu go Pan Grzesiek montuje Nie było ładniejszego koloru? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Gdzieś chyba było napisane, że kupił taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolek Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie zgodze się z tym, że to dziadostwo, musiał Ci się trafić jakiś lewy model, może akurat w złej temperaturze powstał czy coś, mój idol latania fikołkami męczy ten model już drugi czy trzeci rok (na tym samym silniku) i z tego, co z nim gadałem, jest z niego bardzo zadowolony a z resztą, zobaczcie sami: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Akurat widziałem to na żywo i to co on robił to jest delikatne latanie do tego co można robić takimi modelami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.