Gość pitplane Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam Byliśmy towarzysko, ale zrobiliśmy sporo zdjęć i powstał film. Zapraszam http://www.f3f-klif.pl/2010/06/kaszuby-dlg-cup-2010/ Szeczegóły i wyniki zawodów zapewne na stronie organizatora www.f3k.pl pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Fajny film, mam nadzieję, że montował człowiek, nie komputer :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 toż to ślęczałem nad ścieżką audio aby uchwycić piki w muzyce a tu taki zarzut? Nie miałem styczności z programem który by zrobił film w rytm basu gitary. Owszem niektóre pomagają w wpasowaniu się w rytm perkuchy, ale robią to kompletnie losowo i efekt często jest mizerny. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 W takim razie wielkie brawa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Piękny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ech, polatałbym z wami... W tym roku miałem plan żeby obskoczyć co najmniej 3-4 zawody, może w końcu coś zwojować, bo i modele miałbym zupełnie inne. A tak to będzie dobrze jak uda mi się w tym roku w ogóle model rzucić Powodzenia wam życzę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.