Gość pitplane Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Witam Byliśmy towarzysko, ale zrobiliśmy sporo zdjęć i powstał film. Zapraszam http://www.f3f-klif.pl/2010/06/kaszuby-dlg-cup-2010/ Szeczegóły i wyniki zawodów zapewne na stronie organizatora www.f3k.pl pozdrawiam Piotr
Tomisław Piotr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Fajny film, mam nadzieję, że montował człowiek, nie komputer :!:
Gość pitplane Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 toż to ślęczałem nad ścieżką audio aby uchwycić piki w muzyce a tu taki zarzut? Nie miałem styczności z programem który by zrobił film w rytm basu gitary. Owszem niektóre pomagają w wpasowaniu się w rytm perkuchy, ale robią to kompletnie losowo i efekt często jest mizerny. Pozdrawiam Piotr
Tomisław Piotr Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 W takim razie wielkie brawa!
Patryk Sokol Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ech, polatałbym z wami... W tym roku miałem plan żeby obskoczyć co najmniej 3-4 zawody, może w końcu coś zwojować, bo i modele miałbym zupełnie inne. A tak to będzie dobrze jak uda mi się w tym roku w ogóle model rzucić Powodzenia wam życzę :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.